Majka slučajno otkrila trik kako obrisati škrabotine sa zida, iznenadiće vas

Radiosarajevo.ba
Majka slučajno otkrila trik kako obrisati škrabotine sa zida, iznenadiće vas
Foto: Printscreen / Genijalan trik

Jessica Hard iz Medforda u Oregonu je na svom Facebook profilu podijelila bizarni trik koji je otkrila na Googleu kada je tražila način da sa zida ukloni neželjena "umjetnička djela" svoje djece.

U video koji je objavila vidi se da drži teglu majoneze kojom je premazala plavu „škrabotinu“ na zidu i ona je čudesno nestala, piše Daily Mail.

„Trik za roditelje! To je stvarno ludo", napisala je.

Njen vdeo podijeljen je više od 105.000 puta. Hiljade korisnika društvenih mreža su komentirali njenu objavu kako bi podijelili svoje zaprepaštenje, ali i zahvalnost zbog ovog jednostavnog rješenja kojim su riješili ove svoje brige.

„Ovo je nevjerovatno“, „Danas ćemo po kuči hodati s majonezom u ruci“, „Ne znam zašto imam želju da išaram zid samo da vidim da li ovo djeluje“, bil isu neki od komentara.

Bilo je i onih koji nisu bili baš oduševljeni. Jedna je žena tako objavila kako je majoneza ostavila velike masne mrlje na zidu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije