Majka iz Londona šokirala priznanjem: Kupam se sa sinovima od 10 i 11 godina

Radiosarajevo.ba
Majka iz Londona šokirala priznanjem: Kupam se sa sinovima od 10 i 11 godina
YouTube / Prtscr
Majka dvojice dječaka Loren Libert iz Londona priznala je kako se stalno kupa sa svojim sinovima koji imaju 10 i 11 godina.

Njeno priznanje na televiziji šokiralo je mnoge roditelje, koji su je osudili zbog ovog postupka.

Libert je u emisiji "This morning" otkrila kako se stalno kupa sa svojim dječacima, te dodala kako u tome ne vidi ništa loše.

"Ako su oni sretni, onda sam i ja. Skupa se kupamo jednom sedmično, što u našoj kući nije velika stvar, jer to radimo godinama i svi uživamo u tome. Imamo malo kupatilo i ponekad se sve troje stisnemo zajedno. Nekad čitamo časopise, nekad samo razgovaramo. Ostanemo tako nekih dvadeset minuta", ispričala je ona.

Libertova, koja se sjeća da je u djetinjstvu prakticirala kupanje sa svojom majkom, kaže da je to sasvim prirodno i nema čega da se stidi.

"U našoj kući je to sasvim normalno. Šta ima prirodnije od toga da si go u svom domu? Nemamo se čega stidjeti, ne vidim šta je loše u tome. Zašto bismo se stidjeli naših tijela i skrivali ih jedni od drugih?", zaključuje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije