Maja Šuput i Kadirov nose iste čizme od skoro 3.000 maraka

11
Radiosarajevo.ba
Maja Šuput i Kadirov nose iste čizme od skoro 3.000 maraka
Foto: TW / IG / Ramzan Kadirov i Maja Šuput

Proljetne, lijepe i sunčane dane hrvatska pjevačica Maja Šuput (42) je odlučila provesti u lovu na tartufe, a o tome je naravno obavijestila i svoje pratitelje na Instagramu.

"Danas sam bila prvi put u lovu na tartufe. Lov je bio super uspješan pa smo ulov i pojeli. Izlet po mojoj mjeri ", napisala je Maja ispod objave.

Pravi znalci odmah su na Maji Šuput prepoznali skupe Prada čizme. No, da stvar bude zanimljivija u sličnim čizmama nedavno se pojavio i čečenski vođa Ramzan Kadirov tokom svog obraćanja javnosti.

Foto kritika | Kada će se u Sarajevu konačno početi poštovati saobraćajni znakovi?

Foto kritika | Kada će se u Sarajevu konačno početi poštovati saobraćajni znakovi?

Kadirov je tokom svog nedavnog obraćanja javnosti upario vojnu odjeću s remenom, ali i skupocjenim Pradinim čizmama.

Radi se o Prada Monolith čizmama koje su izašle u jesen 2019. i koštaju oko 2.850 maraka (oko 1.440 eura).

Čini se kako nošenjem skupocjenih stvari tokom javnih obraćanja želi privući još veću pozornost, ali i iskazati svoju moć, pišu 24sata.

Majine čizme su istog modela, ali su nešto jeftinije jer su niže pa ih se zbog toga može kupiti po cijeni od 2.450 KM (1.230 eura).

Za razliku od Kadirova, Maja je svoj outfit začinila jaknom vojničkog stila i crnim kožnim hlačama, a sve je upotpunila šeširom i crvenom torbicom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (11)

/ Povezano

/ Najnovije