Maja Šuput otvoreno: Voljela bih roditi još jedno dijete, ali ne mogu

1
Radiosarajevo.ba
Maja Šuput otvoreno: Voljela bih roditi još jedno dijete, ali ne mogu
Foto: Instagram / Maja Šuput

Pjevačica Maja Šuput progovorila je o majčinstvu i želji za drugim djetetom.

U nekoliko je navrata izjavljivala kako je Bloom vjerojatno njezino prvo i posljednje dijete, a evo što je rekla u intervjuu za InMagazin.

"Ostala sam pri tome ne zato što mislim da ne bih mogla ishendlati dvoje, mogla bih jer sam ovo ishendlala kao da ih imam šestero. Međutim, prvo i osnovno imamo moje godine, s druge strane sam oduvijek osjećala da će tako biti, ali to je samo zato što sam ja jedinica. Meni nikad nitko nije falio pa mislim da će i mom djetetu biti u redu.

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

Ali sad prvi put u životu, sam razmišljala kako bi bilo lijepo, a to još nisam nikome rekla, imati još jedno dijete. Nikad dosad nisam mogla zamisliti da možeš nekoga tako voljeti. Mislila sam da žene lažu zbog novina, da to moraš reći jer si mama. Ali ja ne mogu zamisliti kako opisati nekom tko nema dijete, kako možeš voljeti vlastito dijete. I samo zato sam razmišljala kako bi bilo lijepo imati još jedno, pa da ovako volim još nekog. Ali opet ne mogu jer imam sto godina. Ali s te strane ljubavi bih prošla još jednom kroz to, no svu tu ljubav ćemo dati Bloomu pa ćemo svi eksplodirati od ljubavi", izjavila je Maja.

Reakcije na ime sina

Prisjetila se i reakcija kada je objavila da je sinu dala ime Bloom.

"Zamisli da se moje dijete zove Darko, ne ide to. Pogledaj Blooma, on izgleda kao Bloom. Ja kada sam to objavljivala rekla sam Nenadu da će sljedeća tri dana gledati eksplozije, reći će da nismo normalni, da smo luđaci i tako je bilo. I nakon tri dana više ništa, svi samo ispituju i zovu je li Bloom dobro", izjavila je pjevačica.

Otkrila je da je Bloom veselo dijete koje se ne prestaje smijati. Šestomjesečni dječačić još nije progovorio, a Maja je otkrila što misli, hoće li prvo reći "mama" ili "tata".

"Vjerojatno tata, meni u inat, ali dobro. I tata je bitan", zaključila je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije