Ovako je Maja Šuput izgledala na početku karijere. Niko je neće prepoznati

3
Radiosarajevo.ba
Ovako je Maja Šuput izgledala na početku karijere. Niko je neće prepoznati
Foto: Instagram / Maja Šuput

Maja Šuput, kraljica svadbi i jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji na scenu je stigla 1995. godine kao plesačica u spotu za pjesmu 'Sherry, Sherry'.

Maja Šuput danas uživa status atraktivne pjevačice. Ona je u Hrvatskoj zabavljačica kojoj nema premca, a uz to je i jedna od najpoznatijih influenserica.

Sa suprugom Nenadom Tatarinovim uživa u odgoju njihovog sinčića Blooma kojeg je rodila sredinom marta. Njena karijera traje dugo, no kako su izgledali njeni prvi pjevački koraci u javnosti?

Kako je talentovani Sarajlija završio u europskom velikanu: "Do jučer sam ih gledao na TV-u..."

Kako je talentovani Sarajlija završio u europskom velikanu: "Do jučer sam ih gledao na TV-u..."

Mnogi se ne sjećaju, ali Majin prvi javni nastup bio je u ulozi plesačice u spotu 'Sherry, Sherry' Veline Oršić.

U ulozi pjevačice debitirala je 1999. godine i to s grupom EnJoy, a članove benda upoznala je tokom ljetovanja u Medulinu.

"Bila je vrckava, energična klinka i jako zabavna. Bilo nam je odlično skupa jer je bend uz pomoć njezina oca nastupao diljem Lijepe Naše", ispričao je prije nekoliko godina Damir Ridjan, klavijaturist grupe EnJoy.

Iste godine nastupila je s bendom na Dori, no zauzeli su tek 17. mjesto. Imala je još tri pokušaja nastupa na Dori kako bi se plasirala na Eurosong, no nisu uspjeli. Posljednji put 2003. godine pretekla ju je Klaudija Beni s pjesmom 'Više nisam tvoja'.

U tom razdoblju Maja je često mijenjala izgled. Od roze perike, preko kratke plave frizure do brinete, a posljednjih nekoliko godina dosljedna je svojoj platinastoj boji koja joj savršeno stoji.

Davne 2004. godine Maja je priznala kako je napravila estetsku operaciju i povećala grudi, no pjevačica svom izgledu posvećuje jako puno vremena.

Odlaskom iz grupe Maja se posvetila solo karijeri i počela objavljivati pjesme koje su sve više dopirale do publike. Posljednjih godina ona je najtraženija pjevačica na zabavama u Hrvatskoj, posebno svadbama, a osim pjevačke karijere, posvetila se i vlastitom biznisu Majushka, piše Story.hr.

U videu u nastavku podsjetite se Majinih početaka, ali i pogledajte kako je nekad izgledala.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije