Mačke i njihove "super moći": Naučnici otkrili još jednu čudnu sposobnost

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

lolo

u prijevodu, toliko su opijene svojim licnim interesom da ne ispustaju iz vida, sluha i njuha onog ko ih hrani i udovoljava im. cim stane, odose drugom...cim se ponudi bolje odose tome. samo ste potvrdili da su prefrigane

Hmmm

u prijevodu, toliko su opijene svojim licnim interesom da ne ispustaju iz vida, sluha i njuha onog ko ih hrani i udovoljava im. cim stane, odose drugom...cim se ponudi bolje odose tome. samo ste potvrdili da su prefrigane ka lolo Isto kao kad bi neko rekao da je osnova liberalizma ispunjavanje svih hirova i prohtjeva bijelog zapadnog covjeka.

Hmmm

u prijevodu, toliko su opijene svojim licnim interesom da ne ispustaju iz vida, sluha i njuha onog ko ih hrani i udovoljava im. cim stane, odose drugom...cim se ponudi bolje odose tome. samo ste potvrdili da su prefrigane ka lolo Isto kao kad bi neko rekao da je osnova liberalizma ispunjavanje svih hirova i prohtjeva bijelog zapadnog covjeka. ka Hmmm<< Dokazite mi minusari da grijesm: ko je vrijedniji i ugorzeniji: jedan homoseksualac iz New Yorka ili 3 530 000 ljudi u Detroitu svih mogucih boja?

Emir

Nema smrdljivije životinje od mačke. Kako samo njima bazdi iz usta sto mu... Fuj.

/ Najnovije