Ma, divno: Policajac Damir spasio mače iz šahta na gradilištu tramvajske pruge

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Balasevic

Ovo je stvarno on nekog zamolio da ga fotkaju dok spasava, pa poslao na radiosarajevo? Lijepo za spašavanje, ali zašto ova teatralnost po medijima? Zar smo toliko zaglibili da imamo potrebu da budemo pojavni?

@@

Ovo je stvarno on nekog zamolio da ga fotkaju dok spasava, pa poslao na radiosarajevo? Lijepo za spašavanje, ali zašto ova teatralnost po medijima? Zar smo toliko zaglibili da imamo potrebu da budemo pojavni? ka Balasevic Eeee da si ti bio, ti bi to mačeo ostavi da se pati i uživao pa snimao uh

I ja sam, i ja sam

Jednom uhvatio muhu u sobi, pa je nisam ubio nego pustio kroz prozor.

mace

To je super, svaka cast! Nego, sta je onda bilo s macetom? Ako su ostavili tu uz najprometniju ulicu u gradu, nista uradili nisu. Nadam se da je mace preuzeo neko ko ce se pobrinuti za njega na adekvatan nacin.

Nepravda

Da je bio štakor ostavili bi ga da se pati.

/ Najnovije