Lovkinja Morana nasmijala pratitelje fotografijom: 'Taj glamurozni TV život'

0
Radiosarajevo.ba
Lovkinja Morana nasmijala pratitelje fotografijom: 'Taj glamurozni TV život'
Foto: Screenshot/Instagram / Morana Zibar

Lovkinja iz poznatih kvizova Potjera i Superpotjera Morana Zibar na svom je Instagramu podijelila kako tačno provodi dane na televiziji.

Morana Zibar lovkinja je u jednom od najpopularnijih kvizova ikad emitiranih u Hrvatskoj. Zibar često dijeli fotografije i snimke na svojim društvenim mrežama.

Ovog puta je podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako jede ribu iz konzerve u prostorijama televizije, najvjerojatnije HRT-a."Taj glamurozni TV život", napisala je Morana uz fotografiju.

Bećirović u Kairu pozvao egipatske investitore da ulažu u BiH: Jačat ćemo ekonomske veze

Bećirović u Kairu pozvao egipatske investitore da ulažu u BiH: Jačat ćemo ekonomske veze

Morana je nedavno podijelila mnoštvo fotografija i videa sa svog putovanja na Kanarske otoke. "Kad me pitaju kako je komad februara provesti na Kanarskim otocima umjesto u Zagrebu pa mi se ne da objašnjavati riječima...", napisala je Zibar.

Inače, Morana je diplomirala hrvatski i engleski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Zagrebu. Također je magistrirala komparativnu književnost na istom fakultetu, piše Direktno.hr.

Osim što je lovkinja u kvizovima, radi i kao slobodni prevoditelj, lektor i pisac sadržaja, a povremeno sudjeluje u organiziranju ili moderiranju raznih događanja, radionica ili obilazaka vezanih uz hranu i piće.

Morana Zibar nasmijala pratiteljefotografijom
Foto: Screenshot/Instagram story: Morana Zibar nasmijala pratiteljefotografijom

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije