Loše vijesti za ljubitelje pečenja: Kilogram janjetine u BiH dostigao rekordan iznos

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Vijest za naslovnicu? ***

King

***

Ivan

Udovice precjenjene, i hrana i ambijent.

Đorđe Zec

Kod nas u Gerzovu daleko jeftinije kume ba.

Мирзет

***

Primitivizam nema granica

Ne jedu ljudi u Jablanici što su željni i gladni pečenja nego zato da se mogu pohvaliti da su tu svraćali i jeli pečenje a gazde restorana im se smiju iza leđa. I još ako objave slike na društvenim mrežama kako su im masne ruke to je pun pogodak.

Istina

***

Jah

Radis 22 dana za 22 kile mesa. Znaci dan rada za kilu. Vratila se stara dobra vremena.

Guest

Kupis janje 150km i kuci ga okrenes lagano

SFSN

novi uspjeh trojke

Hamid

Zato ja jedem svinjetinu.

lutvo

***

ilidzanskaaleja

Ovo je pravo profiterstvo kao i u ratu.Svi koji to tako rade su neprijatelji svog naroda.Svi kupci nisu za sedake niti im treba milostinja i spremni si da plate ali da to bude umjereno.

Ne pijem dok Paja vozi

Eeeee koliko naše dijaspore patriote na socijali mora da jedu paštetu, supu iz kesice(istekom roka) hljeb(kruh, lebac) od tri dana, koske, krdžu da se puši pa da se može uštedjeti pare da dođe u BiH a ovi ovoliko troše na pečenje

ragib

evo da vam se pokenjam na pecenje ****a vam *****ina. ***** vam *****. evo jedem burger u kanadi za 1.5 euro kafa ukljucena

Boki

Dao Bog da jos vise poskupi pa da janjci ugledaju svjetlo.

Celo

***

Fishek10

sve preko 50 maraka je cista kradja... ***

Celo

*** LJUBOMORA JE BOLEST

Ne pijem dok Paja vozi

***

/ Najnovije