Ljubavni horoskop za proljeće 2022: Prognoza za sve znakove Zodijaka

1
Radiosarajevo.ba
Ljubavni horoskop za proljeće 2022: Prognoza za sve znakove Zodijaka
Foto: Pexels / Ilustracija

Proljeće je najromantičniji period u godini, trenutak kada se naše srce otvara i spremni smo za novu čaroliju. Cvjetni dani proljeća bude u nama svežu energiju, srca se jače povezuju, bliskost raste, a u nama sve cvjeta, navode astrolozi.

Saznajte što ljubavni horoskop za proljeće predviđa vašem znaku Zodijaka – od marta do juna 2022.

Ovan

Oglasio se ViK: Evo kad možemo očekivati normalizaciju vodosnabdijevanja u Sarajevu

Oglasio se ViK: Evo kad možemo očekivati normalizaciju vodosnabdijevanja u Sarajevu

Za Ovnove će tokom ovog perioda karijera i materijalno blagostanje biti na prvom mjestu. Sve će dobro ispasti. Postojat će želja da napravite više stvari odjednom, ali je bolje izabrati jedan do dva cilja i težiti im.

Na ljubavnom planu je sve mirno, ovo vrijeme je pogodno za očuvanje i umnožavanje osjećaja, ako je Ovan već pronašao svoju ljubav. A nova poznanstva treba odložiti, ne treba forsirati događaje.

Bik

Bik se može radovati susretu s finom osobom, što može biti početak harmonične i sretne veze. Moguće je da će se u njihovom životu pojaviti netko od bivših partnera, osjećaji se mogu ponovo razbuktati, ali treba biti oprezan, inače ćete se možda razočarati u ljubav.

Mnogi Bikovi će željeti promijeniti svoj imidž, frizuru, potpuno se transformirati. Nemojte žuriti, prvo morate razmisliti o svemu. Proljeće je produktivno vrijeme za predstavnike ovog znaka, a to se odnosi na sve: i na posao i na osobni život.

Neki će morati donijeti važne odluke koje mogu utjecati na njihov ostatak života. Maj obećava da će biti posebno uspješan, tada trebate očekivati iznenađenja od sudbine.

Blizanci

Blizanci koji su se ranije trudili, bit će nagrađeni, neće imati problema s novcem, a mogu računati i na unaprjeđenje. Ono što je donedavno izgledalo nevjerojatno teško, postepeno se pretvara u problem koji je lako riješiti.

U martu i aprilu Blizanci će se morati oprostiti od nekih iluzija, što nije baš ugodno, ali će maj biti ispunjen srećom.

Rak

Rakovi mogu upoznati svoju srodnu dušu, započeti novu vezu ili ojačati svoju zajednicu. Velike su šanse da upoznate svoju srodnu dušu. Ovo proljeće ćete dugo pamtiti, bit će ispunjeno romansom i ljubavlju. Obiteljski Rakovi će također željeti nove emocije, vrijedi razmisliti o tome kako vratiti osjećaje i strasti.

Morat ćete se baviti kućnim pitanjima, brinuti o svom domu.Vrijedi poslušati savjete prijatelja i poznanika, koji će pomoći u rješavanju mnogih problema. Morate biti razboriti i oprezni, uporni i dosljedni. Ne plašite se promjena, sve se mijenja nabolje.

Lav

Lavovi će biti zauzeti poslom, doživjet će kreativnu energiju i inspiraciju. Da bi postigli ono što žele, morat će se pomučiti, a neki zadaci će se možda pokazati težim nego što su očekivali. Predstavnici ovog znaka lako se nose sa svakim izazovom. Financijski problemi ovog proljeća se ne očekuju.

I u privatnom životu sve je u redu. Neki Lavovi će doživjeti povratak starih osjećaja, dok će neko radije zaboraviti šta se dogodilo i započeti novi život.

Djevica

U proljeće će ljubav ući u vaš život. Možete računati na nove susrete, poznanstva, priznanja. Postoji velika vjerojatnost da ćete upoznati novu osobu u prirodi, na primjer, dok šećete parkom.

Djevice su radoholičari, nemaju vremena za privatni život, ali ako krenu graditi odnose, bit će dovoljno kandidata za ulogu nove ljubavi, a postoji šansa da stvore jaku obitelj. U proljeće su mogući i značajni uspjesi u karijeri, oni su u stanju nositi se sa svim poteškoćama, sreća ih čeka čak i u onim slučajevima koji su ranije izgledali beznadno.

Vaga

Vage očekuju uspjeh u svim nastojanjima, moraju hrabro ići ka svom cilju. U martu će moći pronaći zajednički jezik s gotovo svima, a u aprilu će biti novih slučajeva koji obećavaju povećanje primanja. Mora se zapamtiti da pored posla postoji i privatni život. U životu Vage mogu se pojaviti pravi osjećaji, zahvaljujući kojima se sve može promijeniti.

Predstavnici ovog znaka će uživati u svakom događaju i bit će inspirirani.

Škorpion

U obiteljskom životu Škorpiona u ovo doba godine vladat će harmonija i međusobno razumijevanje, a usamljeni predstavnici ovog znaka moći će poboljšati svoj osobni život.

Bit će okruženi pažnjom suprotnog spola i strmoglavo će uroniti u more osjećaja. Glavna stvar je prekinuti staru vezu prije nego što započnete novu. Moguće su ozbiljne promjene, one mogu utjecati na postojeće odnose, kao i doprinijeti nastanku novih.

Strijelac

Strijelac će na proljeće biti zauzet rastom u karijeri, možda će dobiti profitabilne ponude koje će pokušati iskoristiti. Sva pitanja koja su izgledala teška bit će lako riješena.

Ali to ne znači da u njegovom životu nema mjesta za ljubav. Nova poznanstva mogu biti ugodna avantura, a u aprilu će se ostvariti dugogodišnja želja povezana s voljenom osobom. Glavna stvar je da se ne sukobljavate, ovo može sve pokvariti.

Jarac

Odvažni i samouvjereni Jarci će imati sreće na poslu. Na proljeće bi trebali planirati putovanje. Trebate unijeti boje u svoju sivu svakodnevicu, a putovanje će dati puno živih emocija i dojmova. Vrijedi poslušati svoju intuiciju, neće vas iznevjeriti, pogotovo ako stignu neočekivane ponude koje vam mogu potpuno promijeniti život.

Jarci ovog proljeća ne bi trebali planirati neke veće promjene u osobnom životu, ali trebaju učiniti sve da veza bude harmonična.

Vodolija

Vodolije će dočekati sreću u osobnom životu, april i maj će za njih postati nezaboravni. Zaljubljivanje, romantični sastanci, susreti – sve ovo može donijeti sreću.

Vrijedi ići na putovanje s voljenom osobom. U martu su moguće poteškoće u odnosima, ali sve će se riješiti samo od sebe. Ovaj period je pogodan za nova poznanstva, ostavljat ćete dobar dojam na ljude. Mart je najbolje vrijeme za raskid s negativnom prošlošću i početak novog života.

Ribe

Usamljene Ribe mogu računati na sudbonosan susret, ostvarit će im se najdraži snovi, posebno oni vezani za ljubav, obitelj, osjećaje. Trebali bi češće napuštati kuću, pohađati razne majstorske tečajeve, a također posvetiti vrijeme kreativnosti.

Ribe trebaju naučiti ostati mirne, trebaju prestati brinuti o sitnicama, uvesti red u svoj život, zaboraviti na gužvu. Tada neće praviti brzoplete greške, mogu računati na uspjeh, piše Atma.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije