Ljubavni horoskop za Novu godinu: Kako dočekati 2020. u ljubavi i sreći

Radiosarajevo.ba
Ljubavni horoskop za Novu godinu: Kako dočekati 2020. u ljubavi i sreći
Foto: Pixabay.com / Ilustracija

Ovan

Bez mnogo pompe vi ćete prihvatiti nečije udvaranje. Mudro ćete pustiti neka druga strana priča. Moguće je da će vas prijatno iznenaditi jedna mlada osoba koja vam je naklonjena. Budite otvoreni za novu ljubav.

Bik

Pred vama su dani koji bi mogli biti bogati ljubavlju ili zadovoljavajućim društvenim životom. Ako još niste našli osobu iz svojih snova, pogledajte dobro oko sebe dok ste na poslu. Neko vam šalje romantične signale.

Blizanci

Tokom ovih dana osjećate da se vaš ljubavni život pokreće sa mrtve tačke na bolje. Nećete se dvoumiti ako želite da izrazite svoja osjećanja. Bez obzira na provokacije, vi ćete pobijediti u igri ljubavi. Ostanite svoji i prirodni.

Rak

Oni u vezama vjerovatno će obnoviti svoju bliskost na lijep i nježan način. Oni koji su još sami, služiće se intuicijom i maštom. Vizualizujte svoju srodnu dušu, jer Univerzum ispunjava iskrene želje.

Lav

Bićete slatkoriječivi i laskaćete svakome koga sretnete. Ovo je odličan period za one koji imaju simpatiju i žele da započnu romantičnu vezu. Kod zauzetih napokon će nestati ljubavne prepreke i praznine koje su ih mučile. Sa velikom nadom ulazite u bolju ljubavnu fazu.

Djevica

Dok će vaš partner sve vidjeti ružičasto, vi ćete biti fokusirani na probleme. Pokušajte gledati pozitivno na vaš odnos. Iako ćete vi biti prilično osjetljivi i skloni analizama, objektivno se vaš privatni život poboljšava.

Vaga

Ulazite u mirniju ljubavnu fazu. Veza u kojoj se nalazite počinje da liči na ostale, ali vi ste sretni. Samci će ljubav možda naći na sportskom terenu, a neki na radnom mjestu. Obje opcije su jednako dobre.

Škorpija

Vjerovatno ćete sa dragim prijateljem podijeliti brige svog ljubavnog života i tako olakšati sebi stvari. Neke tajne tako bi mogle isplivati na površinu i razjasniti ono što vas je do nedavno mučilo.

Strijelac

Vaš partner se osjeća dobro, ali vama sve vrijeme kao da nešto nedostaje. Razmislite o tome šta vas muči, možda se neki drugi problemi odražavaju na ljubav. Ipak, u narednim danima postajaćete sve više svjesni da nestaju blokade koje su vas mučile u ličnim odnosima.

Jarac

Magla koja vas je činila pomalo izgubljenim nestaje. Sve je više optimizma i vjere u ljepši ljubavni život. Polako će dolaziti do sve više harmonije, a vi ćete biti sve zadovoljniji. Stvari se odvijaju onako kako treba.

Vodolija

Na miran način pokušaćete da prevaziđete period emotivne praznine. Neki će se posvetiti hobijima. Vaša ljubavna pozicija nije zavidna. Znate da sve ovo može bolje, ali vam okolnosti, ljudi i događaji sada to ne dopuštaju.

Ribe

Manje ćete prigovarati, pa će vaš partner postajati sve sretniji i zadovoljniji, a na kraju i vi sami. Ipak, osjećate kako se stvari više ne odvijaju glatko kao nekada. Nije to ništa, samo treba pokazati zrelost, prenosi Cosmopolitan

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije