Lijepa Ukrajinka uhvaćena na granici sa koferom punim para: Šokirala i carinike i muža

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ima tu mojih para kolko hos! Karo sam je tri mjeseca! ….a to kosta!

.

Zato sad ima vise lajkova od Dzejle Ramovic

.

@Ljiljan

Ma to su sabrana djela njenog muža prevedena na Engleski jezik

N

Ovako ce i nasi sda politicari. Ali, zato kad zapuca sve ih mobilizovati i na prvu liniju poslati.

Yoshida Kōgyō Kabushikigaisha

Da mi je dočekati dan da vidim kad ovako negdje na nekoj carinskoj kontroli istresu Dodika, Bakira i Čovića sa ženama i koferima i ko najveće bijednike (što sva trojica i jesu) ih popišaju, nabiju nogom u njihove debele guzice, otmu im pare i otjeraju ih u gaćama i potkošuljama nazad! Balkan bi se ponovo rodio da se tako nešto desi.

@Ljiljan

Da mi je dočekati dan da vidim kad ovako negdje na nekoj carinskoj kontroli istresu Dodika, Bakira i Čovića sa ženama i koferima i ko najveće bijednike (što sva trojica i jesu) ih popišaju, nabiju nogom u njihove debele guzice, otmu im pare i otjeraju ih u gaćama i potkošuljama nazad! Balkan bi se ponovo rodio da se tako nešto desi. ka Yoshida Kōgyō Kabushikigaisha Samo to? A doživotni zatvor pa teški rad. Ono u fazonu rudnik žuljevi lopata. Ti bi da se lako izvuku

/ Najnovije