Let iz horor filma: Na putnike u avionu padali crvi

0
Radiosarajevo.ba
Let iz horor filma: Na putnike u avionu padali crvi
Foto: Pexels / Stjuardesa

Putnici u avionu koji je iz Amsterdama letio u srijedu navečer za Detroit doživjeli su šok tokom leta. Nakon sat vremena leta na neke putnike su padali crvi.

"Avion je letio iz Amsterdama za Detroit u SAD-u i već je bio iznad Engleske, kada su nakon sat vremena leta iz pretinca iznad putnika ispali crvi", opisao je putnik Philip Schotte, piše Fenix Magazin.

Schotte je kazao kako je sjedio odmah do žene na koju su padali crvi. "U jednom trenutku vidio sam je kako komadom papira briše crve sa svoje stolice. Bila je jako uplašena", rekao je Schotte.

Bosanski samuraj na velikom testu: Ahmed Vila traži svoju 12. pobjedu u karijeri

Bosanski samuraj na velikom testu: Ahmed Vila traži svoju 12. pobjedu u karijeri

On i žena zatim su obavijestili avionsko osoblje. Posada je pronašla torbu s crvima i zamotala je u plastiku.

"Putnici su reagirali u šoku i koristili svjetiljke na svojim mobitelima da vide gmižu li crvi još negdje uokolo", rekao je Nizozemac.

Panika na letu za Tenerife: Avion morao prinudno sletjeti

Panika na letu za Tenerife: Avion morao prinudno sletjeti

U saopćenju koje su prenijeli američki mediji, američki avio prijevoznik Delta Airlines ispričao se putnicima što je njihovo putovanje "prekinuto zbog nepravilno spakirane ručne prtljage".

Avion se vratio u Amsterdam i povučen je iz upotrebe radi čišćenja. Kompanija je putnicima ponovno rezervirala sljedeći raspoloživi let.

Independent piše da su se crvi pojavili u avionu nakon što je jedan putnik u ručnoj prtljazi nosio pokvarenu ribu i stavio ju je u pretinac iznad glava putnika. Navodno su svi putnici tog leta dobili oko 13.000 kilometara besplatnog leta, kompenzaciju za hotelsku sobu i bon za obrok u vrijednosti od 30 dolara (oko 50 KM).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije