Krenuo da nahrani aligatora, pa se okliznuo: 'Elvis je htio i puretinu i Chadove nogice'

0
Radiosarajevo.ba
Krenuo da nahrani aligatora, pa se okliznuo: 'Elvis je htio i puretinu i Chadove nogice'
Foto: Screenshot/Facebook / Aligator napao čovjeka

Bliski susret sa aligatorom dogodio se na farmi Colorado Gator Farm u Coloradu u SAD-u, kada je zaposlenik identifikovan kao Chad krenuo u vodu kako bi ogromnom sirovom puretinom nahranio životinju dugu 3,6 metara i tešku 272 kilograma.

Baš kada je Chad krenuo davati puricu Elvisu, on je skliznuo u vodu, a Elvis nije gubio vrijeme te ga krenuo napasti. Elvis je taj dan očito želio svoju puricu sa svim dodacima.

Viralni video napetog trenutka koji se dogodio prošlog mjeseca (22. jula) objavljen je u ponedjeljak, 24. jula na Facebook stranici parka.

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

"Tokom vikenda Elvisu je bilo teško odlučiti želi li jesti puretinu ili Chadove nogice", objasnio je Park u objavi na Facebooku. "Ko je rekao da aligator od 3,6 metara i 272 kilograma može trčati tako brzo", dodali su.

Park je objavio duži video događaja koji su prethodili trenutku kada je Elvis sljedećeg dana 'puknuo' na Chada.

Uznemirujući video: Krokodil ubio fudbalera, pa njegovo tijelo u raljama vukao po rijeci

Uznemirujući video: Krokodil ubio fudbalera, pa njegovo tijelo u raljama vukao po rijeci

Može se vidjeti još jedan radnik kako skače u akciju da spasi Chada, piše Klik.hr.

"Ludo je kako brzo izvođenje obrazovne demonstracije može postati opasno. Kao što vidite, Elvis je htio pojesti puretinu koju je Chad nudio.

Kad mu purica nije pala u usta, Elvis je bio fokusiran na mjesto gdje je vidio pokret. Zato kad god radite s velikim reptilima uvijek je dobro imati rezervu sa sobom (i nekoga ko će snimiti kada krene po zlu).

Elvis tries to eat Chad legs

It's crazy how quickly doing an educational demonstration can turn dangerous. As you can see, Elvis wanted to eat the turkey Chad was offering. When the turkey didn't land in his mouth, Elvis was focused on where he saw movement. It's why whenever working with large reptile it's always good to have a backup with you! (and someone to record when it goes wrong). We want to thank Chris and Petra Newland and Claire Menegatti for sending in their videos. So many times visitors say they will send us a video and it never happens. These 3 are the real heroes for capturing this crazy event. And special thanks to Chad for pretending he was afraid and giving the viewers something fun to watch. He wasn't injured, and he promised to work on this turkey throwing aim.

Posted by Colorado Gator Farm on Tuesday, July 25, 2023

Posebno hvala Chadu što se pretvarao da se boji i gledaocima pružio nešto zabavno za gledanje. Nije povrijeđen, a obećao je da će raditi na svom bacanju puretine", piše u objavljenom postu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije