Uznemirujući video: Krokodil ubio fudbalera, pa njegovo tijelo u raljama vukao po rijeci

0
Radiosarajevo.ba
Uznemirujući video: Krokodil ubio fudbalera, pa njegovo tijelo u raljama vukao po rijeci
Prtscr / Twitter / Jezivi snimak stigao je iz Kostarike

Kostarikanskog nogometaša usmrtio je krokodil u nesretnom slučaju na rijeci Canas. Kako prenose brojni mediji, 29-godišnji kostarikanski amaterski fudbaler stradao je pred svojim prijateljima nekoliko minuta nakon što je uskočio u rijeku, gdje ga je zgrabio dvometarski krokodil.

Rijeka Cañas, u koju je uskočio Jesús López Ortiz, poznato je stanište krokodila te se ondje ne preporučuje ulazak u vodu. Ortiz, koji je otac dvoje djece, bio je poznati fudbaler u okolici i igrač momčadi Río Cañas.

Nakon nesreće, dok su čekali dolazak ekipe hitne pomoći, mještani su svjedočili scenama kako krokodil tijelo mladog fudbalera vuče kroz vodu.

Dačić tvrdi: U utorak zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a o BiH

Dačić tvrdi: U utorak zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a o BiH

Seljani su navodno pokušali krokodila udarati štapovima kako bi ga natjerali da ispusti Ortizovo tijelo, no bez pomoći. Na šokantnoj snimci koja je izašla u javnost vidi se kako krokodil vuče tijelo fudbalera pored okupljenih ljudi koji se nalaze na mostu, piše Dnevnik.hr.

Nakon neuspjelih pokušaja mještana da oslobode tijelo unesrećenog morala je reagirati policija i ustrijeliti gmaza.

Šokantnu snimku ovog incidenta možete pogledati OVDJE, ali vas upozoravamo da se radi o uznemirujućem sadržaju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije