Komentari o najotrovnijoj ribi Jadrana ulovljenoj u Neumu: "Ubod boli danima, Ne dao Bog nikom"
/ Komentari (2)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
Ja kad ju ulovim, samo ju spustim na tlo i priklijestim OBUVENOM :) nogom da se ne moze bacakat, onda izvadim udicu. A pauka ostavim da se smiri, nakon cega mu skaricama odsjecem one tri crne bodlje (prve iza glave na ledjnoj peraji). Ostale bodlje iz peraja nisu otrovne. Meso je predobro, bijelo, konzistentno i izuzetno ukusno. Najukusnije ribe na Jadranu su bas te ruzne ili otrovne. Meni najbolji guster koji UZASNO izgleda, ali je najukusnija riba, meso mu je bolje od zubatca! Pauk odmah iza njega. Gustera na varalicu, pauka na grunt na bilo sta mesno (crv, srdela, komad lignje itd).
Ja kad ju ulovim, samo ju spustim na tlo i priklijestim OBUVENOM :) nogom da se ne moze bacakat, onda izvadim udicu. A pauka ostavim da se smiri, nakon cega mu skaricama odsjecem one tri crne bodlje (prve iza glave na ledjnoj peraji). Ostale bodlje iz peraja nisu otrovne. Meso je predobro, bijelo, konzistentno i izuzetno ukusno. Najukusnije ribe na Jadranu su bas te ruzne ili otrovne. Meni najbolji guster koji UZASNO izgleda, ali je najukusnija riba, meso mu je bolje od zubatca! Pauk odmah iza njega. Gustera na varalicu, pauka na grunt na bilo sta mesno (crv, srdela, komad lignje itd). ka Preukusna riba!!