Koliko ima konja s tri noge?

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja

4

Ja

5

033

60 jer svi imaju 3 noge. A ako je pitanje da imaju SAMO tri noge onda ih je pet.

Bebe

Ima ih dvojica koji su brojali.

Yebachitza

60 jer svi imaju 3 noge. A ako je pitanje da imaju SAMO tri noge onda ih je pet. ka 033 Jedini tacan odgovor. S tim da i jednom fali rep. Ispravno pitanje bi bilo koliko konja ima anomaliju

SKL

60 jer svi imaju 3 noge. A ako je pitanje da imaju SAMO tri noge onda ih je pet. ka 033 Jedini tacan odgovor. S tim da i jednom fali rep. Ispravno pitanje bi bilo koliko konja ima anomaliju ka Yebachitza<< Pogrešno jer na slici su dvije skupine konja, jedni sa 4 noge drugi sa 3. Ovi sa četiri noge ne mogu imati tri, dvije ili jednu nogu jer imaju 4, ovi sa 3 isto tako ne mogu imati dvije, jednu ili četiri jer imaju 3.

Deep Blue

svi imaju 3 noge

Uujk

5

Daca

6

Daca

6

Skafiskafnjak

Samo tri konja

/ Najnovije