Horoskop / Koji znaci Zodijaka će u 2020. i brda pokrenuti

14. 12. 2019. u 12:08:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 13

U očekivanju 2020. godine misli se vrte oko novih planova, ideja, ljubavi, poduzimanja. Pred nama su nove priče, ovisno o znaku i planetama...

Tokom 2020. godine planete će svojom energijom stvarati vibracije koje potiču na konkretna djelovanja.

Kardinalni znaci (Ovnovi, Vage, Rakovi i Jarci) pokrenut će brda, Ovnovi i Vage uz male prepreke, Rakovi uz iskušenja koja će stalno morati nadilaziti, a posebno u odnosima, dok će Jarci imati svoju upečatljivu i neponovljivu priču koja teško da će se moći usporediti s bilo kojim drugim znakom.

Fiksni znaci (Bikovi, Škorpioni, Lavovi i Vodenjaci) pokušat će se ustabiliti svako na sebi svojstven način, prva dva spomenuta znaka nešto lakše, a druga dva uz određene zahtjevnosti.

Pokretni znaci (Blizanci, Strijelci, Djevice i Ribe) usredotočit će se na svoje ciljeve s više bistrine i malo po malo će graditi na prethodnim iskustvima, i to lakše nego do sada, a svaki prema svojim aspektima.

Za sve vrijedi da svako ko u 2020.-toj želi ostvariti neke konkretne ciljeve, ko ima smisao za praktično i dovoljno motivacije i otvorenosti da prepozna pravi trenutak, moći će krenuti u akciju.

Muljatori, licemjeri i ljenčine neće se dobro provesti, jer će svaka akcija biti vidljiva kroz trud i stvarna, vanjska djelovanja.

Od znakova u prvi će plan najvjerojatnije isplivati - Jarci, piše Ehoroskop.net.

NEMA KOMENTARA