Koji su sretni datumi u novembru: Pratite ove dane i želje će vam se ostvariti

0
Radiosarajevo.ba
Koji su sretni datumi u novembru: Pratite ove dane i želje će vam se ostvariti
FOTO: Pixabay / Ilustracija

Pet sretnih datuma očekuje nas u novembru, kada će vrijeme biti povoljno za realizaciju planova.

Neki od njih će donijeti savršeno usklađenu energiju, a neki onu kreativnu.

Zato, spremite se i iskoristite ove dane za postizanje onoga što želite.

SIPA objavila nove informacije o akciji 'Black Tie 2': Otkrili koliko su novca 'blokirali' u bankama

SIPA objavila nove informacije o akciji 'Black Tie 2': Otkrili koliko su novca 'blokirali' u bankama

5. novembar

Energija mladog Mjeseca u Škorpionu pomoći će vam da se riješite emocionalnog tereta, a tranzit Venere u Jarcu bit će poticaj za buđenje pozitivnih emocija. Ovo je trenutak kada će se u vama probuditi snažna energija koja će vam pomoći da probudite optimizam i samopouzdanje, te tako ostvarite svoje želje. Jesi li spreman?

11. novembar

Dan koji sadrži čarobni niz brojeva - 11.11. Ovaj niz brojeva smatra se najsretnijim i najpovoljnijim za postizanje onoga što želite. Simbolizira mirnu i savršeno usklađenu energiju. Vrlo pogodno za tehnike opuštanja i duhovnu praksu. Važno je da se na ovaj dan prisjetite svoje životne misije, kao i da postavite ciljeve koje vrijedi slijediti.

17. novembar

Kreativna energija koju generira Uran spojit će se sa snagom Marsa. Ovo će biti dan kada ćete moći donositi važne odluke, trošiti novac i vrijeme na svoje hobije. Ova dva planeta poboljšat će sposobnosti emocionalne inteligencije. Moći ćete se nositi s najtežim zadacima jer ćete imati hrabrosti i vjerovati u svoje sposobnosti, piše Story.hr.

18. novembar

Zamislite želju dok vas čeka zvjezdana magija. Kiša zvijezda padalica budi fizičku i intelektualnu snagu, pa ćete na ovaj dan moći savladati sve prepreke. Promatrajte nebo i kada vidite meteor, vizualizirajte svoju želju, zatvorite oči i zamislite da se to događa – ovdje i sada.

24. novembar

Merkur će napraviti dugo očekivani prijelaz u Strijelca. Pod ovim znakomovaj se planet osjeća vrlo dobro i slobodno. To znači da ćete 24. novembra i sljedećih dana imati nevjerojatan finansijski uspjeh. Oni koji su danas kreativni, aktivni i hrabri mogu privući novac i energiju obilja. Ovo je dobar dan za aktivnost, komunikaciju, posao, traženje posla.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije