Mjesečni horoskop za novembar: Rak želi novu vezu, Vagu očekuju napredak

0
Radiosarajevo.ba
Mjesečni horoskop za novembar: Rak želi novu vezu, Vagu očekuju napredak
FOTO: Pixabay / Ilustracija

Novembar je pred nama - a sudeći prema horoskopu, nekima će donijeti ljubav, a drugim poslovni uspjeh. 

Neki će morati pristati na manje i biti zadovoljni, dok će drugi hrabro krenut i dostizati svoje ambiciozne ciljeve.

U nastavku donosimo predviđanja za svaki od 12 horoskopskih znakova.

Potvrđeno: Pomagači ubice Farisa Pendeka pušteni na slobodu

Potvrđeno: Pomagači ubice Farisa Pendeka pušteni na slobodu

OVAN

Ljubav

Dopada vam se neka osoba sa posla, ali je bitno da to ne bude neko ko ne može da uradi za vas sve što vam je potrebno. Ne pristajte na manje. Bitno je da imate dovoljno strpljenja. Ako ste zauzeti, ne pretjerujte sa poslom i ne dozvolite da to utječe na vaš odnos sa partnerom. Pokušajte da poboljšate ljubavni život, a ne samo da radite.

Posao

Ne osjećate se najbolje, pa ni rezultati nisu baš idealni. Neka ženska osoba može da vam pomaže tokom mjeseca, a i uljepšavanje radnog mesta može da doprinese boljoj atmosferi. Potrudite se da sve uradite savršeno da bi drugi više cijenili vaš trud.

Zdravlje

Bićete aktivniji tokom mjeseca. Bavite se sportom malo više jer je Mars, vaš vladar u znaku Škorpije i imaćete više energije.

BIK

Ljubav

Želite mnogo toga da radite sa partnerom, da putujete zajedno, ali se brinete da možda ne tražite previše od voljene osobe. Potrudite se da uživate u vezi ovog mjeseca. Ako ste slobodni, može da vam se dopadne jedna osoba koja je veoma zabavna i koju znate duže vreme, samo je niste gledali tim očima.

Posao

Ako imate dosta posla, drugi ljudi mogu da budu od pomoći. Saradnja je najbitnija ovog mjeseca. Budite fokusirani. Vrijeme je da započnete neku saradnju sa drugima, to može da bude prilično profitabilno.

Zdravlje

Vrijeme je da se bavite sportom. Dugo odlažete sve to, ali to nikako nije dobro.

BLIZANCI

Ljubav

Slobodni, nemate ni volje ni energije za neku drugu osobu. Najbolje je da ovog mjeseca ne pokušavate brzo da uđete u vezu, da se upoznajete sa drugima, jer ste posvećeni poslu. Ako ste u vezi, pokušajte da izbjegnete raspravu sa voljenom osobom jer joj ne poklanjate dovoljno pažnje. Poradite na strasti.

Posao

Ne osjećate se baš najbolje, možda ni na poslu neće sve da ide kako treba. Nemate dovoljno energije i iscrpljeni ste. Svi vas opterećuju, ali to nije razlog da se ne fokusirate na nove obaveze. Uzmite vrijeme za odmor i razmislite šta biste mogli da poboljšate da biste napredovali.

Zdravlje

Moguć je problem sa prehladom ili grlom.

RAK

Ljubav

Pojačana je potreba za vezom. Neka osoba koja je stabilna i spremna za vezu može da bude odličan izbor. Zauzeti, popričajte sa partnerom o svemu što vas dugo opterećuje. Imate potrebu da popravite odnos sa voljenom osobom.

Posao

Lako ćete da sarađujete sa drugima. Neka ženska osoba može da vam bude od pomoći. Najradije biste samo da radite nešto što vam se dopada, ali to nije uvek opcija. Budite otvoreni za neka nova poznanstva i saradnje, jer ćete sada jedino tako moći da napredujete.

Zdravlje

Ne nervirajte se previše zbog obaveza koje imate. Bolje se organizujte da ne bi došlo do premora.

LAV

Ljubav

Želite da stupite u vezu sa nekom osobom koju znate duže vrijeme i to baš preko posla. Venera će tokom cijelog mjeseca da bude u polju posla, pa imate dobre šanse da se tu i zaljubite. Ipak, ne mora to da bude samo preko vašeg posla, nego i preko posla druge osobe. Bitno je da saznate da li je spremna za nešto ozbiljno. Ako ste zauzeti, bićete prilično posvećeni ovog mjeseca i nećete željeti neke veće promjene.

Posao

Neka osoba sa kojom ste dobro sarađivali ranije ima veoma dobru opciju za saradnju koju treba da prihvatite. Bitno je da se držite svojih prioriteta. To može da bude prekretnica i uspjet ćete da poboljšate svoje finansije.

Zdravlje

Odlično ćete da se osjećate tokom cijelog mjeseca. Jako je bitno da ne preterujete u konzumiranju slatkiša, piše Mondo.rs.

DJEVICA

Ljubav

Venera je u vašem polju ljubavi i lako dolazite do novih poznanstava. Spremni ste za ljubav i želite stabilnost. Zauzeti, prebrodićete sve prepreke koje imate sa partnerom i možete da uživate tokom cijelog mjeseca. Sve je idealno i stabilno.

Posao

Ovog mjeseca će sve da bude kako treba. Pazite samo da se ne zamjerite kolegama. Neće baš svima da odgovara vaša pojačana ambicija. Priliv novca biće povećan, lako dolazite do dobrih rezultata.

Zdravlje

Brinite više o svom zdravlju, makar preventivno.

VAGA

Ljubav

Želite da se zaljubite. Nije vam lako da se fokusirate na ljubav, pored nekih privatnih problema. Ipak, pokažite dobru volju prema osobi koja vam se dopada i izdvojite više vremena za nju. Zauzeti, ovog mjeseca treba da održite stabilnost. Pojačajte interesovanje za voljenu osobu i budite romantičniji.

Posao

Imate previše posla. Potrudite se da date svoj maksimum jer je ovog mjeseca Sunce u vašem polju novca i nemate na šta da se žalite. Moguća je čak i povišica ili veći napredak. Budite vrijedni i pokažite šta znate.

Zdravlje

Odmarajte više i nemojte da se preforsirate na poslu.

ŠKORPIJA

Ljubav

Skloni ste zaljubljivanju ovog mjeseca. Poznanstvo je moguće preko neke bliske osobe. Ne propuštajte dobru priliku, naročito ako se dvoumite. Dvije osobe vam se dopadaju, ali je bolje da odaberete komunikativniju. Zauzeti, fokusirajte se na želje voljene osobe, budite otvoreni za promjene.

Posao

Što se posla tiče, sve je kako treba. Nije vam bilo lako, ali sada ima načina da dođete do odličnih rezultata. Očekujte povećan priliv novca. Moguće je potpisivanje nekog novog ugovora.

Zdravlje

Moguć je problem sa glavoboljom i pritiskom. Vodite malo zdraviji život i biće sve u redu.

STRIJELAC

Ljubav

Možete da očekujete novo poznanstvo preko posla. To može da bude drugačija osoba od vas, koja može baš brzo da postane dio vašeg svijeta. Ne opterećujte se previše sitnicama, nego se potrudite da gledate malo dalje od bliske budućnosti. Ako ste u vezi, imate podršku partnera u svemu što radite. To vam je najbolji pokazatelj koliko je vaš odnos idealan.

Posao

Nemate zastoj što se tiče posla i novca. Sav trud će konačno da se isplati. Ne žurite u obavljanju zaostalih obaveza. Ne opterećujte se poslom kao prije, pustite da sve ide kako ste isplanirali. Moguća je povišica.

Zdravlje

Mogući su problemi sa zubima. Posjetite zubara, makar preventivno.

JARAC

Ljubav

Venera je u vašem znaku i vrijeme je za ljubav. Osoba koja treba da postane važna u vašem životu je možda već tu. Razmislite dobro ko vam stvarno odgovara. Treba vam neka osoba koja je slična vama. Ako ste u vezi, probajte da se dogovorite sa partnerom o budućnosti. Ugodite jedno drugom i budite malo romantičniji.

Posao

Bićete malo usporeniji što se tiče posla. Nećete baš lako da dođete do rješenja. Budite otvoreni i recite kolegama šta bi trebalo da se popravi. Neka mlađa ženska osoba mođe da vam da dobar savjet. Pitajte prijatelje za pomoć, ako želite da uključite honorarni posao kao opciju.

Zdravlje

Veoma se dobro osjećate i nemate nikakve tegobe ovog mjeseca.

VODOLIJA

Ljubav

Imat ćete potrebu da se vratite nekoj osobi iz prošlosti. Razmislite da li je to stvarno dobro za vas. Dajte svoj maksimum da ipak odaberete osobu koja će moći da ide pored vas uzdignute glave jer ćete biti ponosni na svoj izbor. Ako ste u vezi, budite tolerantniji u odnosu sa partnerom.

Posao

Mogućnost da budete pod stresom zbog previše posla je baš velika. Neka muška osoba može prilično da vas nervira. Budite otvoreni za neku novu poslovnu priliku ako vam se pruži ovog mjeseca. Nije vam svejedno ako želite da dođete do novih opcija za neke povećane prihode, jer niste sigurni šta je idealno za vas. Bićete neodlučni u prve dvije nedelje novembra.

Zdravlje

Unosite vitamine i jačajte imunitet.

RIBE

Ljubav

Potrudite se da budete otvoreni za nova poznanstva. Veoma lako možete da stupite u vezu sa zanimljivom osobom. Ako ste zauzeti, mogući su izazovi koje ne možete lako da prebrodite. Neće da vam bude lako, ali ugodite partneru, jer ovog mjeseca je ipak Venera skoro sve vreme u vašem polju kontakata sa drugima i druženja, pa bi trebalo to da primij enite na odnos. Postavite se prijateljski prema voljenoj osobi i lakše ćete da riješite sve probleme.

Posao

Moguć je napredak na poslu. Mnogo ćete lakše da sarađujete sa drugima. Pravite dogovore koji mogu da zadovolje i vas i drugu stranu. Odlično se osećate i spremni ste za velike izazove. Ne propuštajte odlične prilike za napredak. Tražite povišicu.

Zdravlje

Bavite se sportom. Moguć je problem sa cirkulacijom i pritiskom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije