♡ / Kao iz ljubavnih filmova: Djevojka gubi pamćenje svako jutro, a on je iznova zavodi

30. 01. 2019. u 09:22:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 48

Iako je mnogima djelovalo da je ljubavna priča između Adama Sendlera i Dru Barimor u filmu “50 prvih sastanaka” moguća samo u fikciji, jedan mladić čudnim spletom okolnosti zbog ljubavi svakoga dana proživljava agoniju sa svojom partnerkom.

Za Marijumu i Li Huaju iz Japana može se reći da žive jedan od najromantičnijih filmova ikada. Naime, dok je vozila bicikl, na Marijumu je naletio automobil, a kada se probudila u bolnici, uslijedio je pravi šok za nju, njene bližnje i vjerenika, pošto nije mogla nikoga od njih da prepozna.

Iako je njeno stanje bilo neizvjesno, njen vjerenik Li Huaju nije odustao od nje i njihove ljubavi, pa su samo za neko vrijeme odložili stupanje u brak, piše Mirror, prenosi Blic.

Kako se navodi, Marijumino pamćenje se briše svakoga jutra, pa Liju mora svakoga dana da joj se predstavlja.

"Možda si izgubila uspomene, ali mi možemo napraviti nove", napisao joj je on jednom prilikom u svesku u kojoj ona zapisuje sve što joj se dešava u životu.

U svojim zapisima ona piše i o onome što ona osjeća prema Liu.

"Ja ću možda ponovo izgubiti svoje pamćenje, vjerovatno te zaboraviti zauvijek, da li stvarno želiš da ostaneš sa mnom", napisala je Marijuma.

Ovaj par je zbog svoje čudne priče stigao i na male ekrane, pa je Marijuma tokom davanja izjave rekla da će se uvijek zaljubljivati iznova u Lia.

"Bez obzira koliko sam puta izgubila pamćenje, vjerujem da ću se uvijek zaljubljivati u njega", izjavila je ona, dok je Li dodao kako će zauvijek ostati uz nju, opisujući je kao svoju srodnu dušu.

NEMA KOMENTARA