Kamera snimila Škodu kako brzo vozi, ali policija nije mogla vjerovati ko je za volanom

0
Radiosarajevo.ba
Kamera snimila Škodu kako brzo vozi, ali policija nije mogla vjerovati ko je za volanom
Foto: Facebook / Pas za volanom

Policija u Slovačkoj pronašla je vlasnika automobila čije je vozilo snimljeno kako vozi brže od dozvoljenog, a za čijim volanom je bio, vjerovali ili ne - pas.

Vozilo je putovalo 11 kilometara iznad ograničenja brzine u selu Šterusy, u zapadnoj Slovačkoj, a slika snimljena kamerom prikazuje samo psa na vozačevom sjedalu.

Slovačka policija objavila je u petak na Facebooku da slika prikazuje smeđeg psa koji "poslušno sjedi za volanom Škode". No, 31-godišnji muškarac, koji je zapravo upravljao vozilom, tvrdi da mu je pas iznenada skočio u krilo, navodi policija.

Dobro je znati: Šta uraditi do dolaska Hitne pomoći ako vas ugrize zmija?

Dobro je znati: Šta uraditi do dolaska Hitne pomoći ako vas ugrize zmija?

Međutim, policajci su u objavi rekli da nije bilo naglog kretanja u automobilu i da su muškarca pronašli te kaznili zbog kršenja prometnih propisa. 

Čini se da je policija ipak vidjela smiješnu stranu incidenta, a čak su objavili i lažni razgovor sa psom o prebrzoj vožnji. Policija je također pozvala vozače da propisno osiguraju sve kućne ljubimce na putovanju jer i životinje mogu ugroziti sigurnost vozila, piše Insider.

PÁN PES, PREKROČILI STE RÝCHLOSŤ V OBCI: VAŠE DOKLADY NA VEDENIE AUTA… 🙈 🐶 "Prosííím, nemám..." zaštekal pes. Nó, to si...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Friday, September 29, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije