Kako žive djeca ruskih bogataša: Zlatna mladež odrasta u neviđenom luksuzu (FOTO)

Radiosarajevo.ba
Kako žive djeca ruskih bogataša: Zlatna mladež odrasta u neviđenom luksuzu (FOTO)

Nakon niza sličnih profila, na Instagramu se pojavio još jedan koji otkriva kako žive djeca ruskih oligarha, a nije teško shvatiti zašto je ovaj brzo postao internetska senzacija.

Mladi Rusi, kojima su bogate mame i tate napunile bankovne račune uživaju u luksuzu, a ovaj profil to redovito dokumentira, piše Index.

Na profilu se mogu naći fotografije ruske zlatne mladeži okružene svim luksuznim automobilima koje možete zamisliti, privatnim avionima, skupim jahtama i svjetski poznatim osobama.

Iako su oni te fotografije objavili kako bi se pohvalili svima svojim bogatstvom, na ovom ih se profilu zbog toga sprda.

Kao što se može pretpostaviti, bogati ruski klinci s Instagrama inspirirani su zapadnijom verzijom bogatih klinaca s Instagrama, a fotografije bahaćenja novcem su poprilično slične.

Sinovi ruskih oligarha hvale se svojim voznim parkom i satovima, a kćeri žele pokazati svoje (najčešće estetskom kirurgijom i Photoshopom uljepšano) tijelo pored bazena ili na pješčanim plažama dalekih destinacija. Iako se pokušava narugati društvenoj nepravdi, autor ovog profila tvrdi da ne mrzi mlade bogataše.

Pogledajte fotogaleriju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije