Jupiter uskoro kreće retrogradno, evo šta donosi svakom znaku Zodijaka: Vrijeme je novih početaka

0
Radiosarajevo.ba
Jupiter uskoro kreće retrogradno, evo šta donosi svakom znaku Zodijaka: Vrijeme je novih početaka
NASA / Jupiter

Jupiter kreće retrogradno 27. jula i takav će biti sve do 23. novembra. To je vrijeme kada se dobijaju nove šanse za uspjeh, a na sve to mlad Mjesec u Lavu donosi nove početke.

Kako je Jupiter planeta velike sreće, ekspanzije, dobrobiti i mnogih dobrih životnih tokova onda ne može biti mnogo loš kada se kreće retrogradno. Vraćamo se i duboko uranjamo u svoju dušu šta smo propustili i krećemo ponovo što može biti odličan primjer da ako niste položili ispit imate ponovnu šansu. Sasvim je sigurno da možete dublje spoznati sve tajne vjere posebno kada se vrati u Ribe od 28 oktobra.

Retrogradni Jupiter ističe veliku inteligenciju i znanja, pa i sada može dati ekstremno veliko znanje i spoznaju. Ako je loše aspektovan u ličnom horoskopu onda može dati i probleme u školovanju sa inteligencijom na putovanjima i u kontaktu sa duhovnim i udaljenim inostranstvom.

Naida Hota-Muminović: Znam da su mnogi u strahu da će možda doći u nemilost nasilnog sindikaliste

Naida Hota-Muminović: Znam da su mnogi u strahu da će možda doći u nemilost nasilnog sindikaliste

Kineski novčani horoskop za drugu polovinu jula donosi finansijsku krizu ovim znakovima

Kineski novčani horoskop za drugu polovinu jula donosi finansijsku krizu ovim znakovima

U ovom periodu se ne preporučuje zaduživanje jer je teško vratiti dug ili čak postoji šansa da ga nikada ne vratite, pa ide prinudna naplata.

Ako ste ranije propustili neku povoljnu šansu sada imate priliku za popravni. Moguće je da bude umanjen rast, napredak i smanjen uspjeh što na kraju ipak shvatate da je Jupiterov retro tranzit i stagniranje donijelo vam i dobro da napravimo pauzu u studiranju, sredimo svoju imovinu, posao, finansije. Osjećanja su impulsivna i nose brze promjene koje će različito uticati na pojedinačne znake i podznake.

OVAN

Dragi Ovnovi, vi gurate naprijed bez obzira što vam stoje prepreke pa se možete isuviše iscrpiti. Najbolje bi bilo da napravite pauzu i ne forsirate se, ali vi rijetko slušate savete. Moguće je da pređete sve granice i krenete u borbu samo da bi isterali po svome.

BIK

Dragi Bikovi, vama je povoljno da se odmorite ili da uđete u neke spiritualne i duhovne sfere. Svakako ovaj Jupiter vas vraća da nešto što ste zaboravili, a vama je bitno za vas lično sada uradite. Moguća su i neka egzotična putovanja ili da vam se ostvare snovi.

BLIZANAC

Dragi Blizanci, vama ovaj Jupiter prelazi preko jedanestog polja što je dobro ako ste propustili da se povežete sa nekom grupom ili timom. Moguće je da se pokrenete u društvenom životu. Vraćaju se šanse za nešto što ste ranije propustili.

RAK

Dragi Rakovi, vama se vraćaju ponovne šanse da napredujete u karijeri. Nije vrijeme da imate strah već prihvatite odgovornost da bi napredovali. Velike šanse se smiješe u karijeri.

Ova tri horoskopska znaka nikako ne znaju s novcem

Ova tri horoskopska znaka nikako ne znaju s novcem

LAV

Dragi Lavovi, kod vas ovaj Jupiter tranzitira kroz vaše deveto polje što je odlična šansa za polaganje ispita, sertifikate ili diplomiranje. Ponovne prilike za inostranstvo, putovanje ili neko školovanje. Šire se vidici i nove šanse su aktivne.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas je ovaj tranzit Jupitera kroz vaše osmo polje što vam pokreće ljude iz prošlosti pa ako vam neko duguje ili vi dugujete sada se to pokreće. 

VAGA

Drage Vage, kod vas se ovaj tranzit Jupitera dešava u vašem sedmom polju što vam daju ponovnu priliku da ako imate neke teške situacije sa partnerom emotivnim ili poslovnim od ranije da sada izgladite odnos. Ispravljate greške u partnerskim odnosima.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, kod vas se ovaj tranzit Jupitera pokreće kroz šesto polje što vas može podsjetiti nekim ranijim zdravim načinom života u fitnesu ishrani. Ponovna prilika za ranije propuštenu osobu koja bi vam riješila problem na poslu ili vaš lični, piše žena.blic.rs.

STRIJELAC

Dragi Strijelčevi, kod vas se Jupiter pokreće kroz vaše peto polje što vam vraća bivšu ljubav ili simpatiju. Prilika da se neke ideje iz prošlosti ispoštuju. Osobe koje žele potomak onda imaju odličnu ponovnu priliku da to i ostvare.

Keltski horoskop: Pronađite svoje drvo i saznajte šta govori o vama

Keltski horoskop: Pronađite svoje drvo i saznajte šta govori o vama

JARAC

Dragi Jarčevi, ovaj tranzit Jupitera pokreće vaše četvrto polje što je dom porodica pa se tu dešavaju akcije. Moguća je gradnja, renoviranje i uljepšavanje doma i porodice. Moguće je da se ponovo aktivirate sa osobama sa kojima ste nekad bili dobri.

VODOLIJA

Drage Vodolije, kod vas se ovaj tranzit Jupitera pokreće kroz vaše treće polje komunikacije, saobraćaja, kraćih putovanja, marketinga i svega što volimo raditi u slobodno vrijeme. Moguće je da pokrenete svoje vještine i lijepo sve pretvorite u materiju.

RIBE

Drage Ribe, kod vas se ovaj tranzit Jupitera pokreće kroz vaše drugo polje polje finansija što vam ponovo daje šansu da zaradite neki novac ili neku šansu iz prošlosti sada iskoristitie. Potražnja više poštovanja i vrijednosti pa možete tržiti više novca za svoje usluge. Pazite da te finansije budu izbalansirane.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije