Kineski novčani horoskop za drugu polovinu jula donosi finansijsku krizu ovim znakovima

0
Radiosarajevo.ba
Kineski novčani horoskop za drugu polovinu jula donosi finansijsku krizu ovim znakovima
Foto: Unsplah / Ilustracija

Donosimo vam kineski novčani horoskop za drugu polovinu jula. Tokom druge polovine mjeseca, mnogi horoskopski znakovi naići će na novčane probleme, a najteže će biti ovim predstavnicima.

Finansije su jedna od najznačajnih sfera života. Dobro je znati kakav će uticaj planeta biti u narednom periodu kako bismo mogli da se pripremo za eventualne poteškoće i da probamo da izbjegnemo nevolje. Iako planete mogu da utiču negativno, mnogo toga zavisi od nas samih, našeg snalaženja i odluka koje donosimo.

Ova tri znaka po kineskom horoskopu neće imati sreće s novcem tokom druge polovine jula.

Prvi napad na turiste nakon dolaska talibana: U Afganistanu ubijena tri španska državljana

Prvi napad na turiste nakon dolaska talibana: U Afganistanu ubijena tri španska državljana

Zmaj

Ne krivite sebe što ne možete da radite svakodnevne stvari i da završite zadatke. Energija vam nije na zavidnom nivou i prolazite kroz teška vremena. Postoji opasnost da vam se većina planova neće ostvariti u narednom periodu, naročito u oblasti finansija, tako da je bolje da ne postavlja velike ciljeve za jul. Trudite se da zadržite stabilnost, a nove ideje i planove ostavite za kasnije.

Konj

Vratio se puni Mjesec: Donosi velike promjene za ova tri znaka

Vratio se puni Mjesec: Donosi velike promjene za ova tri znaka

Ovaj mjesec bit će finansijski težak. Čeka vam mnogo iskušenja. Pokušajte da izbjegnete velike troškove i da ne upadate u dugove jer ćete napraviti veliki problem iz koga nećete moći da se iščupate. Iako finansije neće biti na zavidnom nivou, planete obećavaju sjajne šanse za kreativne poslove, nove ideje, za razvijanje hobija i za učenje.

Koza

Vrlo je vjerovatno da će vam se neko obratiti za novčanu pomoć. Možda želite da pomognete, ali bi, prije svega, trebalo da gledate svoja posla. Velike su šanse da vam dug ne bude vraćen, stoga imajte to na umu prilikom razmišljanja o pozajmici. Završite nedovršene poslove i odustanite od loših navika, naročito onih koje se tiču nepotrebnog trošenja novca na stvari koje nisu neophodne, prenosi "Sensa".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije