Jupiter u Škorpionu uzburkat će emocije: Bit će mnogo smijeha, ali i plača

Radiosarajevo.ba
Jupiter u Škorpionu uzburkat će emocije: Bit će mnogo smijeha, ali i plača
Setareh Hosseini / Škorpija
Obilježja vremena mijenjaju se svaki put kad se Jupiter seli u novi znak.

Poslije njegova prelaska u Škorpion, što se dogodilo 10. oktobra, vaše će misli i osjećaji postati dublji i ozbiljniji.

Mnogi će od vas osjetiti poticaj da preispitaju ono što se odvija u njihovim umovima, da proniknu odakle potječu gnjev, strah ili tuga i uvedu spasonosne promjene.

Škorpion je izrazito emotivan znak pa će se ljudi u idućih 13 mjeseci, do 8. novembra 2018., mnogo smijati i plakati pokušavajući se nositi s onim što ih muči. 

Neki će to činiti daleko od bližnjih pa niko neće znati za njihovu unutrašnju borbu. Drugi će biti otvoreniji pa će posezati za tuđim društvom i za psihijatrijskom pomoći, neovisno o sumnjičavim pogledima okoline.

Aktivisti i medicinski radnici organizirat će dosad najuspješnije kampanje osvještavanja javnosti o depresiji, anksioznosti, ovisnostima i drugim psihijatrijskim poremećajima. Zahvaljujući tim kampanjama i povećanoj otvorenosti medija za ozbiljan i stručan pristup mentalnom zdravlju, stigma koja prati psihijatrijske pacijente postajat će sve blaža. 

Punim srcem krećete u akciju - Jupiter će vas motivirati da pođete u ostvarenje svojih najdubljih žudnji. Ako ste dosad oklijevali i čekali unutrašnju snagu ili "znak s neba", u ovom ćete razdoblju osjetiti poticaj da krenete u konkretnu akciju.

Kad je Jupiter u Škorpionu, privući ćete najviše uspjeha ako se punim srcem založite za ono do čega vam je stalo.

Na pravosudnom planu mnogi će slučajevi krupne korupcije i poroka izaći na vidjelo pa će niz moćnih političara, poduzetnika i predstavnika zakona doživjeti javno sramoćenje i blizak susret s tužiteljima i sucima. Suđenja koja su u toku mogla bi nakon uvođenja novih dokaza dobiti zaokret i neočekivan rasplet.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije