Juli donosi velike promjene: Pet znakova horoskopa uskoro će sresti ljubav svog života

0
Radiosarajevo.ba
Juli donosi velike promjene: Pet znakova horoskopa uskoro će sresti ljubav svog života
Foto: Pexels / Horoskop

Mlad Mjesec u Raku donosi dane romantike i neki horoskopski znakovi će upoznati ljubav svog života u julu.

Od 1. do 6. jula na nebu će se formirati jedan od najromantičnijih tranzita godine – sekstil između Venere u Raku i Marsa u Biku, koji tradicionalno donosi harmonizaciju odnosa i flert u parovima.

Za mnoge ljude ovo može postati sudbonosni period, jer će 4. jula biti blagi mlad Mjesec u Raku, koji simbolizuje emocionalnu udobnost i želju da bukvalno zarone u vezu, u njima može biti veoma "udobno".

Bursać: Hoće li Schmidt pogurati stvaranje Trećeg entiteta, odnosno Herceg-Bosne 2?

Bursać: Hoće li Schmidt pogurati stvaranje Trećeg entiteta, odnosno Herceg-Bosne 2?

5 znakova koji će pronaći ljubav u julu

Ovan

Venera počinje svoj tranzit kroz vaš ljubavni sektor 13. jula – spremite se da upoznate osobu koja će u vama pobuditi sva moguća osećanja. Zanimljivo, Mjesec će 14. jula pratiti čvor prošlosti u Vagi – možda ćete sresti osobu koja vas podsjeća na nekoga iz prošlosti ili će se razbuktati strast prema nekoj od bivših ljubavi. Za Ovnove koji ne planiraju da razmišljaju o prošlim partnerima, zbog konjunkcije Marsa i Urana 15-16. jula, postoji šansa za sastanak ili izlazak koji će vam preokrenuti svijet. Ovo možete smatrati povremenim ili prijateljskim poznanstvom, ali to može dovesti do neobičnih posljedica.

Dolazi nam retrogradni Saturn: Evo šta će donijeti svim znakovima Zodijaka

Dolazi nam retrogradni Saturn: Evo šta će donijeti svim znakovima Zodijaka

Bik
 
Vaša vladarka Venera će biti u sektoru za sastanke, ali će Mars biti u vašem znaku i vjerovatno ćete imati vatrenog obožavaoca. Ali, ako ste muškarac, onda i sami možete probuditi veću potrebu za akcijom i poželjet ćete da pokažete više inicijative. Ako ste spremni da se prepustite nježnosti, onda je juli bukvalno stvoren za ovo. Najvjerovatnije ćete pronaći osobu koja će vas veoma zainteresovati upravo zato što ćete pored nje imati nezaboravne emocije. 

Rak

Mlad mjesec se javlja u vašem znaku, što znači da možete upoznati novu ljubav i ta osoba može biti iz inostranstva. Ta osoba bi mogla da dođe kod vas na praksu, ili ćete možda raditi zajednički projekt. Istina, kod nekih Rakova situacija može biti povezana sa kratkotrajnom romansom, ali upravo ovog jula ovakvi susreti imaju šansu za pravi nastavak.

Lav

Venera će se kretati kroz vaš sektor tajni, gdje se 4. jula dešava mlad Mjesec – vjerovatno će se u vašem životu pojaviti novi obožavalac, ali će veza za sada biti tajna ili će se njen razvoj odvijati u internet prepisci. Najvjerovatnije će se nešto promijeniti do 13. jula, jer na današnji dan Venera u Lavu u opoziciji sa Plutonom u Vodoliji može donijeti veoma nabijen susret, a takvu seksualnu želju odavno niste doživjeli.

Financijski horoskop do 23. juna: Škorpion će u minus, a ovaj znak će se obogatiti

Financijski horoskop do 23. juna: Škorpion će u minus, a ovaj znak će se obogatiti

Jarac
 
Mlad Mjesec 4. jula i tranzit Venere se dešavaju u vašem ljubavnom sektoru, tako da ćete vrlo lako upoznati nekog novog za vas. Zanimljivo je da u vašem slučaju inicijativa može doći od te druge osobe. Za one Jarčeve koji su u ozbiljnoj vezi, juli može donijeti mogućnost stvaranja ili obnavljanja stare zajednice ili veze, piše Glossy.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije