Jeste li znali da je u Jugoslaviji postojao brod Mostar? Plovio sa 500 putnika, evo gdje je završio

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina

Postojalo je sve ali nisu ljudi valjali,religijska stoka je dobila sto i zasluzuje. Postojala je brodogradnja,auto industrija,vojna industrija,avio industrija,niklearna postrojenja,gigantske svjetske firme,sportska sila,univerziteti svjetskog nivoa,pasos bio jaci od Americkog,u vise se zemalja moglo putovati,snazna policija i zakoni,bolnice,socijalna skrb,odlicni poslovi,buducnost za mlade ljude zagarantovana da ne moraju bjezati po svijetu ali krezavoj stoki nije valjalo,uzo im Tito kazu sve,evo nam slobode sada pa se radujemo p o p i s a n o m tramvaju.

Jadrolinija

Nije u Jugoslaviji nego u Hrvatskoj. Hrvatska brodarska firma Jadrolinija.

Nbs

Samo energoinvest 375 000 zaposlenih sad se hvale sa poslom od 10 miliona to nekad nije bilo dovoljno za plate cistacica ,a da spomenem unis,vranicu itd

Nbs

***

/ Najnovije