Jeste li ikada vidjeli odvratniju plažu? Kada ovo pogledate, više se neće žaliti na one sa Jadrana

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Adi

zalit ce se bosnjo jer je bolestan od zavisti, i kokuzluka

Šta ima bošnjo sa Jadranom jebo ti on mater.

zalit ce se bosnjo jer je bolestan od zavisti, i kokuzluka ka Adi J.... svoju glupu mamaru živite na račun bošnja sve će mo vas istjerati samo dok ovi odvladaju svoje.Radite na svoih 48 a ne na naših što kažete 23%.Niste bitni ni kao lanjski snijeg.Mi vas ne tražimo vi se uvaljujete i lajete kao kerovi.

Sarajlija

J.... svoju glupu mamaru živite na račun bošnja sve će mo vas istjerati samo dok ovi odvladaju svoje.Radite na svoih 48 a ne na naših što kažete 23%.Niste bitni ni kao lanjski snijeg.Mi vas ne tražimo vi se uvaljujete i lajete kao kerovi. ka Šta ima bošnjo sa Jadranom **** ti on *****. Mogao bi ti keru u anadoliju seliti, a vise od 23% nikada imati necesž krepi pseto lojavo, nikome niste ni bitni, ni potrebni ne hranite vi ni sebe nego uzimate kredite, hrvati, i srbi sebi mogu zaraditi, a vi ste ciganija pogana koja samo kradež i prosinsadaku, napusi se qurca, nisi bio u stanju osloboditi vise od 11% drzave, kusur ti nato dao, smece tursko pogano, nesposobno, ili ce bih biti drzava tri naroda, ili razlaz pa zivite ko oalestinci, suge pogane dzamijaske bolje niste ni zasluzili, pogani izdajnicka, prodali ste bisnu za veceru, ubij se *****e

666

J.... svoju glupu mamaru živite na račun bošnja sve će mo vas istjerati samo dok ovi odvladaju svoje.Radite na svoih 48 a ne na naših što kažete 23%.Niste bitni ni kao lanjski snijeg.Mi vas ne tražimo vi se uvaljujete i lajete kao kerovi. ka Šta ima bošnjo sa Jadranom **** ti on *****. Mozes ti ******eni samo ***** *****iti, stisni muda pa prekrsi dejton, hajde stisni, ako smijes jado jadni, izgubili ste rat, svi vas mrze nehranite ni sami sebe samo prosite, i dizete kredite, bog vas je stvorio samo za ovaca, i mjesalice

Derim

Mogao bi ti keru u anadoliju seliti, a vise od 23% nikada imati necesž krepi pseto lojavo, nikome niste ni bitni, ni potrebni ne hranite vi ni sebe nego uzimate kredite, hrvati, i srbi sebi mogu zaraditi, a vi ste ciganija pogana koja samo kradež i prosinsadaku, napusi se qurca, nisi bio u stanju osloboditi vise od 11% drzave, kusur ti nato dao, smece tursko pogano, nesposobno, ili ce bih biti drzava tri naroda, ili razlaz pa zivite ko oalestinci, suge pogane dzamijaske bolje niste ni zasluzili, pogani izdajnicka, prodali ste bisnu za veceru, ubij se *****e ka Sarajlija Kojih 11% , mamu ti svoju ka ro, pa brata malog sebi napravio. Znas ti dobro, da ste bili vec natovarili traktore u Banja Luci. Al slijedeci put vas ni nato nece spasiti.

Derim

E ko dodje u situaciju da se sa ovim poredi, taj je pao k urcu za usi.

/ Najnovije