Jeste li čuli za "Mumdonalds": Evo kako je jedna mama razveselila djecu u izolaciji

Radiosarajevo.ba
Jeste li čuli za "Mumdonalds": Evo kako je jedna mama razveselila djecu u izolaciji
FOTO: Facebook / Mama napravila svoju verziju

Njenoj djeci nedostaje restoran brze hrane McDonald's, u vrijeme izolacije, pa ih je odlučila razveseliti tako što je napravila svoju verziju kod kuće, prenosi Metro.co.uk.

Mama Gemma je napravila kutije za Happy Meal i na njih stavila oznake 'Mumdonalds', napravila je i pakiranja za pomfrit, a na sve je stavila i logo ovog najpoznatijeg lanca brze hrane.

Podijelila je svoju ideju u jednoj grupi na Facebooku i našalila se kako će otvoriti drive in kod kuće. Rekla je još i kako ona kod kuće ima mašinu za rezanje kutija, ali savjetuje da se koriste i kutije za poklon koje se mogu isprintati i izraditi bez problema kod kuće.

rugim roditeljima se toliko svidjela ideja da su rekli kako će i oni napraviti isto.  Njezina objava u grupi 'Extreme Couponing and Bargains UK' prikupila je hiljade lajkova i komentara, a neki su i rekli kako je ovo odličan način da se djeci pruži zdravija verzija omiljene hrane.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije