Jesen puna para: Ova 4 znaka Zodijaka će imati sreće s novcem u oktobru

0
Radiosarajevo.ba
Jesen puna para: Ova 4 znaka Zodijaka će imati sreće s novcem u oktobru
Foto: Pexels / Novac

Općenito, astrološka situacija u oktobru bit će izrazito promjenjiva i ne baš najugodnija za rad i financijske aktivnosti općenito, no osobe rođene u dolje opisanim znakovima Zodijaka imat će malo više prilika za bogaćenje nego ostali.

Provjerite jeste li među njima!

Lav

Predstavnici ovoga znaka imat će veliku sreću u oktobru, ali samo pod uslovom da trezveno procijene što se događa. Kupovine, investicije – svemu treba pristupiti krajnje oprezno. Prije nego što uđete u neke saradnje i projekte, trebali biste pažljivo odvagnuti sve rizike.

Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: I Hrvatska je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: I Hrvatska je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Sreća će biti hirovita, ali planeti će Lavovima pružiti dosta profitabilnih prilika. Astrolozi savjetuju da odlučite o svojim željama i odredite jasan iznos koji će pokriti njihovo ispunjenje.

Djevica

Djevice će uspjeti ostvariti mnoge snove pa tako i one poslovne prirode. Da biste to učinili, samo trebate biti strpljivi i poboljšati svoje vještine. Upravo će visoka razina stručnosti i profesionalnosti postati glavni razlog uspjeha.

U ovom periodu moći ćete uz malo truda zaraditi novac i uštedjeti ga. Astrolozi savjetuju da pronađete mudru namjenu za svoje financije: isplativo ih uložite, kupite nešto vrijedno i potrebno ili uštedite.

Pun Mjesec u Ovnu: Evo šta čeka vaš horoskopski znak...

Pun Mjesec u Ovnu: Evo šta čeka vaš horoskopski znak...

Škorpion

Škorpioni će ovog oktobra biti uspješni u bilo kojoj transakciji, bilo da se radi o prodaji kuće ili kupnji automobila. Ako su takve kupovine dugo planirane, ali nije bilo dovoljno sredstava, zvijezde će Škorpionima pružiti priliku da ispune svoj san.

Što se tiče karijere, morat će više raditi: oni Škorpioni koji zdušno prionu na posao sigurno će moći zaraditi. Naporan rad će dati rezultate. Šesto čulo će vam sugerirati rješenje u izazovnim financijskim, poslovnim i svakodnevnim situacijama.

Strijelac

Postoje mnogi razlozi za vjerovanje da će se u oktobru vaš rad i posao početi mijenjati, a velika je vjerojatnost da će promjene biti pozitivne prirode. Bit će više slobode u radu, a bit će i mogućnosti za provedbu novih ideja koje su u posljednje vrijeme bile sputane pod pritiskom vanjskih okolnosti.

Najvažnije je ne stvarati sebi prepreke, odbacujući sumnje. Zahvaljujući hrabrim odlukama i dalekovidnim planovima, prihodi Strijelca mogu se neočekivano povećati, a troškovi smanjiti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije