Izvučeni sretni dobitnici nagradne igre „Zgrabi Senzaciju“

Promotivni tekst
Izvučeni sretni dobitnici nagradne igre „Zgrabi Senzaciju“
Sensation je osvježenjem razbio monotoniju, a vrijedne nagrade za sretne dobitnike nagradne igre „Zgrabi Senzaciju“ koja je trajala u periodu od 16.5.-15.6.2016. su spremne.

Svi ljubitelji Sensationa koji su imali sreće da njihova imena budu izvučena će uživati u nagradama koje donose istinsku zabavu.

 

Mustafa Maksumić, Momčilo Čogo, Harun Bašić, Aida Curt, Martina Jurić, Dajana Petrović, Azur Ahmičić i Dragoslav Cvijanović, koji su probali okuse Sensationa će biti u prilici da potroše po 1000 konvertibilnih maraka na ljetne kupovine s potrošačkom karticom Raiffeisen banke.

 

Senzacionalna putovanja sa Croatia Airlinesom na evropske destinacije po vlastitom izboru i zabavne ljetne odmore su dobili Anes Aličić i Bojana Kalinić.

 

Tri nova uređaja iPhone 6s su dobili Neira Biber, Perica Milanović i Danira Pipić Manojlović koji će ostatak ljeta provesti uz dobar zvuk i osvježenje Sensationa.

 

Imena dobitnika još preko 400 vrijednih nagrada možete pronaći na: www.sensationdrink.com/ba/

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije