Nagradna igra: Zgrabi Senzaciju!

Promotivni tekst
Nagradna igra: Zgrabi Senzaciju!
Igraj nagradnu igru „Zgrabi senzaciju“ i zgrabi neku od 400 senzacionalnih nagrada!

Neka se SENSATION razbijanje monotonije nastavi od sada i uz utrku za senzacionalne nagrade koje vam donosi nagradna igra „Zgrabi senzaciju“. Letovi po Europi, ulaznice za koncert Justina Biebera u Zagrebu, iPadovi i iPhoneovi, Star Wars droid te 1.000,00 KM na potrošačkoj kartici samo su neke od više stotina nagrada koje mogu biti vaše!

Sudjelovati u nagradnoj igri moguće je na dva načina. Prvi način je sakupljanje kodova sa boca omiljenog Sensation okusa sa novim bijelim čepom dok je drugi čuvanje fiskalnih računa od bilo koje kupljene staklene ili PET boce Sensationa. Da bi vaša prijava bila u velikom izvlačenju potrebno je unijeti kod sa čepa ili broj fiskalnog računa na www.sensationdrink.com.

Nagradna igra će se odvijati na području cijele BiH u periodu od 16.5. do 15.6. kada možete slati kodove i brojeve računa.

Požurite i zgrabite senzaciju, otvorite se zabavi i okusima Sensationa! Dočekajte ljeto sa nagradama koje garantiraju senzacionalne doživljaje.

Sve detalje i pravila nagradne igre pronađite na www.sensationdrink.com.

senzacija_nagradna1.jpg - Nagradna igra: Zgrabi Senzaciju!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije