E-bra / Izum Milana Milića zaludio svijet: Kreirao grudnjak od kojeg grudi rastu za 7 dana

10. 01. 2018. u 08:27:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Bivši student inženjerstva Milan Milić (33) iz Lazarevca u Srbiji izumio je grudnjak za koji tvrdi da trajno povećava grudi i to nakon samo sedam dana nošenja.

Milić kaže da njegov grudnjak potiče cirkulaciju u grudima i tako ih poveća za jednu veličinu, dok obim grudi može porasti i za tri do četiri centimetra. Također, ističe kako grudi postaju čvršće, prenosi Daily Mail.

Na ideju je došao kada je promatrao svoju djevojku koja nije bila zadovoljna veličinom svojih grudi, a nije željela pod nož. Dugo je istraživao, čak dvije godine, i pronašao rješenje.

"To je prirodni proces koji povećava cirkulaciju krvi koja hrani grudi", kaže ovaj izumitelj i dodaje da je grudnjak prošao 14 testiranja na ženama širom svijeta.

Grudnjak je nazvao E-bra (E-grudnjak), košta 199 dolara i dostupan je na internetskoj stranici enhancebra.com.

"Preporuka je nositi E-bra najmanje tri puta na dan po pet minuta, i tako sedam dana. Grudnjak je dostupan u različitim bojama i veličinama", objašnjava Milan Milić.

Inače, E-bra prototip je prva testirala njegova djevojka Jelena Šabić (26) i bila je presretna kada su joj se grudi povećale.

"Ona je željela povećati grudi, ali bojala se operacije i ožiljaka. Osim toga, nije željela umetnuti strano tijelo u sebe, a i zahvat joj je bio previše skup. Kada smo testirali prototip, mislili smo da se rezultat neće vidjeti dva, tri mjeseca, ali nakon dva dana rezultati su bili jako dobri. Tada smo shvatili da imamo nešto veliko. Nakon sedam dana grudi su joj narasle za jednu cijelu veličinu", objasnio je Milan.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA