Iznenađujući rezultati: Bilo joj je dosadno pa je kosu ofarbala jednom namirnicom iz kuhinje

0
Radiosarajevo.ba
Iznenađujući rezultati: Bilo joj je dosadno pa je kosu ofarbala jednom namirnicom iz kuhinje
Foto: Printscreen / TikTok / Farbanje uz pomoć cvekle

Jedna žena odlučila je ofarbati kosu kada joj je bilo dosadno, ali bila je iznenađena rezultatom jer je za bojanje koristila - cveklu.

"Dosadno mi je, pa evo o čemu razmišljam", rekla je Stella Cini.

"Šta bi bilo da kosu obojim u ružičasto? Ne bilo kakvom bojom za kosu - nego cveklom", a cveklu je izvadila kako bi na videu pokazala svoje namjere.

Posjetili smo Brela: Ovo su cijene hrane i suvenira, iznenadit će vas koliko košta sladoled

Posjetili smo Brela: Ovo su cijene hrane i suvenira, iznenadit će vas koliko košta sladoled

 Zatim je nasjeckala i skuhala cveklu, ubacila ju u blender, a potom izlila u posudu. Stella je zatim stavila rukavice kako bi se osigurala da ne napravi previše nereda - ali to nije baš išlo po planu jer je smjesa bila "vrlo tećna". Zatim je smjesu nanijela na svoju kratku, plavu kosu, a cvekla je kosi dala boju mnogo bolje nego što se očekivalo. U početku je bila oprezna duž linije kose, ali kada je trljala sok od cvekle, počeo je ići posvuda.

"Ostavit ću ovo na kosi satima jer tako piše na internetu. A onda ću se vratiti i pokazati vam rezultat i vidjeti možete li doista obojiti kosu cveklom ili ne", rekla je.  Kad se vratila pred kameru, ispričala je o "čarobnom sastavu cvekle" i izgledala je ozbiljno šokirano što joj je kosa tako ružičasta, piše Mirror.

"To je cool boja i definitivno mi više nije dosadno", priznala je Stella. U komentarima je neko napisao: "Iskreno, u početku sam bio skeptičan, ali jako je slatko." Drugi se našalio: "Ne želim da te kiša uhvati u bijeloj odjeći." 

Žena s kanom nacrtala pjegice, no nisu ispale kako je zamislila: "Izgledam kao Fiona!"

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije