Izbor čitatelja uglednog lista o hrani: Ovo je najgorih 10 jela i pića iz Bosne i Hercegovine

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

dea

Ovi što potcjenjuju bosansku kuhinju, jedu sendviče i hrenovke.

Karrabaja

Čuj tufahija,sutlija,sogan dolma,o pleme vam sam opankom u ustima

Guest

****

Sunce

Gurabije, riza s mlijekom,buranija... Uzet cu prije nego bilo koje meso. Ovo nisu najgora jela, nego su prava starinska jela, jela moga djetinjstva, zaboravljena skoro. Vecina mladih, pa i ja tako, ih ne zna praviti.

Te"Otac Ojebo

Kao kuhar, nikada se necu sloziti s ovom listom. Mozda ako je nazovete "jela koja ne izgledaju bas najljepse". Sto se okusa tice, sve sa liste je savrseno. I sklonite ove influensere kad pricaju o hrani, ne znaju oni ni supu iz kesice spremiti

Miki

Hahahhaaha veoma dobar odabir jela za konzumaciju. Taj sto je objavio ne zna niti je probao ova jela. Odlicna jela preporuka za odabir ako se nadje u meni.

/ Najnovije