Iz bizarnog u bizarnije: Kolumbijac zaručio lutku, a sad očekuju prinovu

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dobrinjaxxx

Bizarna je vasa objava ovakve gluposti... Dali ste mjesto ovakvoj gluposti i nebulozi... Mislim da biste trebali, zaista, birati sta objavljujete.....

Krmak

Ne vidim ja tu nikakav problem. Ako je normalno da sve dva muškarca udaraju u analni otvor koji ima za svrhu odstranjenja otpada iz organizma, ako jednog dana muško može da se probudi i da kaže da nije muško nego žensko i da nosi suknju, karmin, šminku, karmin i ćunu onda je sasvim normalno da se čovjek zaljubi u lutku i oženi njome. Možda bi im trebalo dati i neko dijete na posvojenje? Što da ne? Lutka bi bila savršen Riditelj 2, a možda čak i Roditelj 1.

Ha ja

Evo rjesenja kako lgbt frikovi mogu postati roditelji.

Ja Veliki Imam

***

/ Najnovije