Ivana Knoll i katarski šeik gostovali u poznatoj emisiji, on joj dao zanimljiv prijedlog

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Šeki

Još je nisu kamenovali? Sramota!

Tuner

A da seik dodje onako Odjeven u hrvatsku pljuvala bi ga. Rekla bi nije to krscanski. Ovicna *****a

Alf

Još je nisu kamenovali? Sramota! ka Šeki Kamenovan je tebi mozak

9

Ma vole beduini ove radodajke prvo su srbijanke po dubaiu a sad croariše!

user1662270201

u svojoj zemlji ne vole ovako obučene a u inozemstvu kupuju ****e ... eh

komentar

Nekulturna zena.

komentar

Za ove mentalne patuljke- vole beduini, nije da ne vole. Vole svi (osim naravno onih cija je sexualna orijentacija drugacija) , ali ima mjesto za sve, ali doticna nije isla u skolu taj dan kada se ucila lekcija o lijepom ponasanju.

20 +

Ima kod Ivane teren za cijelu reprezentaciju sa rezervnim igracima i pomocnim osobljem.

HAHAHAHA :)))))

¨Voljeli bismo pozvati Ivanu da nauči nešto o ljudima s drugačijim gledištem, ljudima koji se možda ne slažu s njom¨ ------------- Dedera se ti muslimancino stavi u ulogu Ivane pa TI NAUCI NESTO O DRUKCIJIMA OD SEBE I TVOJIH MUMIJA OD ZENTURINA. :))) A baska sto si ga poslije izslajfovo do usijanja, eeee.... Volis i ti pogledat stara drtino, samo ne volis da tvoje 4 drugi muski gledaju, pa zato serundas.

ha ha multinacionalna

Lijepe riječi su ukras

kao muslimanska bosna kalifat tako isto

moralni policajci mene za malo nisu ubili u sarajevu odrasle osobe njih preko 10 osoba ili bolje reci majmuna zato sto sam bila u sorcu dosla tamo prije 15 godina kada je i jos uvijek je sarajevo kalifat teheran

/ Najnovije