Istraga otkriva: Znate li koliko Dior plaća za izradu torbice koju poslije prodaju za 2.600 eura

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Godiva

Ja je kupim u mojoj dragoj Njemackoj, a vi u bosni ne mozete ni tu od 55 eur. Pozdrav seljaci...

ljubicica

>>Ja je kupim u mojoj dragoj Njemackoj, a vi u bosni ne mozete ni tu od 55 eur. Pozdrav seljaci... ka Godiva<< S obzirom na nacin komunikacije jedini seljak ovdje si ti.

Tako bude

>>Ja je kupim u mojoj dragoj Njemackoj, a vi u bosni ne mozete ni tu od 55 eur. Pozdrav seljaci... ka Godiva<< kad papak sa njive bahne u sred minkena. Ne zna sta ga je snaslo, povileni. Ne zna jadan da neko njegobe trosttuke pare uzima u toj jadnoj Bosni, u svom na svom

To je ...

...opste poznato. Ta sorta, koju samo skorojevici obilaze, je poseban krug pakla. Ali, ko ce snasama udatim za fudbalere objasniti sta je bitno?

Evo tipican primjer pokondirene tikve!

>>Ja je kupim u mojoj dragoj Njemackoj, a vi u bosni ne mozete ni tu od 55 eur. Pozdrav seljaci... ka Godiva<<

Papak

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije