Kćerke joj uvaljale kosu u najgoru stvar koju su mogle da smisle i nastao je haos

2
Radiosarajevo.ba
Kćerke joj uvaljale kosu u najgoru stvar koju su mogle da smisle i nastao je haos
Facebook / Danima pokušala da djevojčicama opere kremu

Mama iz New Yorka po imenu Wendy Pryce postavila je viralnu sliku na Facebook.

Dok će se većina mama suočiti sa time da im se dijete dočepa šminke, krema i losiona, rijetko ko se suočio sa time da se djeca dohvate masne kreme namijenjene bebama protiv osipa od pelena, i da se time namažu od glave do pete, uključujući i kosu. Upravo su to uradile Jamie (4) i Morgan (3).

"Prva greška koju sam napravila je da probam da im operem kose standardno, što je samo pogoršalo stvar. Probala sam i sapun i šampon i deterdžent - ništa. Nekoliko dana sam pokušavala sve i pisala po Facebook grupama u nadi da ću naći rješenje. Na kraju sam bila uvjerena da ću morati da ih ošišam do glave", priča je Wendy.

Saobraćajna nesreća na Otoci, velika gužva u pravcu centra grada

Saobraćajna nesreća na Otoci, velika gužva u pravcu centra grada

Tvrdi da je dobila na hiljade prijedloga i savjeta.

"Srećom, među nekoliko hiljada prijedloga od kojih sam neke bezuspješno isprobala, našao se i jedan gdje mi je žena preporučila da probam kukuruzni skrob pomiješan sa baby uljem. Bilo mi je malo čudno, ali žena me je uvjeravala da ulje uklanja ulje. Uzela sam onda gusti češalj i raščešljavala im kose tom mješavinom. Na kraju nisam završila šamponom nego deterdžentom za suđe. To sam radila dan za danom punih pet dana i tek onda uspjela sam da skinem sve", kaže mama Wendy Pryce koja je postala potpuni hit interneta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije