Ispovijest muškarca o kojem priča internet: "Moja djevojka u mobitelu čuva slike s bivšim"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Proso to prije 20 godina

Takve ce gajit nadu cijeli zivot,o povratku bivsem.ima i osjecaje i jaku ljubav prema njemu.tebe laze i mulja i vjerovatno si joj rame za plakanje.ako jos gleda svoj interes kod tebe,ostavi i zaboravi za cijeli zivot.s takvima se ne vezi,samo cete zavlacit.i varat cete 100%.

Cuvaj

i ti *** uradke sa bivshim curama. Ciso radi lijepih uspomena.

Tuner

Vijest dno dna. Nema dalje. Tabloidi su za vas kao Aristotelova djela.

Anthony

Apsolutno nemamo problema sa tim. Čak i ne raspravljamo o tome, jer činjenica je da smo prije nego smo se povezali imali prošlost. Nepotrebno naklapanje zbog običnih fotografija.

JA1

Clanak nije glup i pitanje je sasvim dobro. Ko god misli da to nema veze, vara se. Ne cuva slike zato sto ga ne voli vec upravo suprotno. Nije rascistila sa prosloscu i nece nikada ni rascistiti. Govorim dijelom i iz licnog iskustva. Cak i ako nema slike ili ih krije ne znaci da ne gaji osjecaje prema nekom bivsem.

A nije C

Napad je najbolja odbrana. Čuj ona "galami", onda možeš misliti koliko joj je stalo do toga i da je više ne pitaš o tome. Kada je pitaš, bukvalno je diraš i nju boli, vrijeđa. Najbolje se skloniti od osobe koja nije iskrena. Nema tu mirnih razgovora, vidjećeš.

/ Najnovije