Putovanja / Islandska kompanija nudi posao iz snova

04. 05. 2016. u 16:14:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Na konkurs se mogu prijaviti svi stariji od 18 godina sa dobrim poznavanjem engleskog jezika, psihički i fizički dobrim zdravljem.

Islandska aviokompanija WOW Air objavila je konkurs za posao iz snova na svojoj stranici.

Ova aviokompanija, specijalizirana za jeftine letove, u potrazi je za četvero ljudi koji će putovati svijetom i doživljaje sa putovanja prenositi na društvenoj mreži Snapchat.

Aviokompanija će platiti svih 28 destinacija u periodu od jula do augusta koje sretna četvorka treba posjetiti, a među njima našla se Barcelona, Berlin, London, San Francisco i drugi.

Posao traje između tri do osam dana i podrazumijeva da zaposleni naprave dvije kvalitetne priče i objave na ovoj društvenoj mreži, čime će popraviti svoj utjecaj na toj društvenoj mreži ali i zabilježiti brojne uspomene.

Većinu aktivnosti predložit će aviokompanija, ali postojat će i mogućnost izbora priča.

Na konkurs se mogu prijaviti svi stariji od 18 godina sa dobrim poznavanjem engleskog jezika, psihički i fizički dobrim zdravljem.

Da bi konkurisali na ovaj posao morate snimiti dvominutni video na telefonu i do 8. maja ga postaviti na stranici za prijavu te naznačiti lične podatke koji uključuju i e-mail adresu, ali i profile na društvenim mrežama.

Sretnici će biti odabrani 17. maja. 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA