Iskusni striper otkrio kolika mora biti veličina “alata” kod muškaraca

Radiosarajevo.ba
Iskusni striper otkrio kolika mora biti veličina “alata” kod muškaraca
Foto: News.com.au / Dave Hughes

Dave Hughes, muški striper koji je uspio preživjeti gotovo 20 godina u ovoj škakljivoj industriji se nagledao svega, a neke je pikanterije odlučio podijeliti i s javnosti, prenosi miss7.

“Oh, doživio sam svašta”, rekao je za news.com.

“Neke su me žene čak slijedile kući, a neke odvele sa sobom u hotel... Mnoge su me pokušale odvući u toalet, pogotovo starije žene koje se pale na mlađe muškarce. Smiješno je jer da to muškarci rade ženama ispalo bi totalno drukčije, za obrnutu situaciju nitko ne mari. Ovdje je definitivno prisutan dvostruki standard”, smatra.

Dave trenutno radi za australijski klub “Sydney Hotshots”, a u ovoj je industriji od svoje 19. godine. Prve je komade odjeće počeo razbacivati po bini sa samo 15 godina, a za to ga je inspirirao njegov stariji brat.

“Moj je stariji brat bio dio striptiz grupe Manpower, jedne od najpoznatijih striptiz grupa 90-ih u Australiji. Stariji je od mene 10 godina i uvijek mi je bio uzor - putovao je svijetom, skidao se za život i ja sam želio biti poput njega. Počeo sam dizati tegove s 15 godina, a sa 16 sam s djevojkama u školi počeo vježbati ples u krilu. Prvi sam se put skinuo na svojoj maturalnoj zabavi - imao sam čak i prateće plesače!”, ispričao je.

Tvrdi da su “napaljene žene” dio posla, a Dave je primijetio noviji trend među ženskom publikom - one sada žele vidjeti sve.

“Nekada su govorili da žene tokom nastupa ne zanima najintimniji dio tijela, ali sada se često znaju uzrujati ako ga ne vide - neke čak zahtjevaju povrat novca”, pojasnio je.

S obzirom na očekivanja publike koja želi vidjeti cijeli paket, postavlja se pitanje jesu li neki muški striperi zabrinuti veličinom svoje “alatke” na šta je rekao:

“Momci koji imaju dovoljno samopouzdanja ne brinu oko toga. Imam nekoliko kolega koji nisu super obdareni, a opet im se nije problem razgolititi. Uglavnom, veličina mora biti barem prosječna - striper nikako ne bi smio biti sićušan”, naglasio je.

Iako lake djevojke i brzi novac imaju očitu privlačnost, kada Dave razmišlja o posljednjih 20 godina, prisjeća se i mnogo padova.

“Ponekad me zaboli glava što i dalje to radim jer žudim za normalnim životom. No, s druge strane, zabavno je i zarađujem pristojan novac. Ali, znam postati veoma usamljen kad sam dugo na turneji. I iako sam stalno okružen ženama, ne mogu uspostaviti normalnu ljubavnu vezu. Nitko ne želi dečka kojem je posao skidati se gomili pijanih i napaljenih žena. Imao sam par djevojaka, ali u sve bi se veze uvukla ljubomora ili nekakva drama zbog mog posla”, isprićao je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije