Influenserica postala hit na mrežama: Pogledajte šta jede na plaži

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

d

ono cega se FGR zgrazala i ismijavala one manjeg imovinskog stanja ce sad da zbog jedne kobile postane in kod FGR elite

Tuner

Jest cnn prica o tuki

Heidi

Influenserka to bi kao trebalo biti neko zanimanje? Slobodan prevod: osobe koje nemaju ni formalno obrazovanje ali im je otvorena mogućnost pokušaja da se predstave široj javnosti kao bitne i pametne.

Neko

A šta bi vi da se jede na plaži? Možda kavijar, jastog, suši...????

Didaa

Ako ima ljepše od paštete Argete, koja na moru meni ima poseban okus i paradajza😙😙. Kažu Hrvati ne daju na plaže puno nešto unijeti, čime da nahranim bebu svoju. I da, treba im napokon stati u kraj, svi mi , pa i ja, koja pretežno boravim po privatnim kućama, apartmanima sto puta sam se susrela sa namještajem iz 90-tih, a tako pucaju visoko. Ponuda za puno neka mjesta im je nula, noćnog života skoro nikako, programa za djecu nikad doživjela nisam. A more je najljepše u Hr, to moram priznati.

Ha

A mogla je na plazi i polizati jaje, a mozda cak i oba ovom liku. Kakva bi tek onda carica bila.

/ Najnovije