Influenserica Marina se udaje za usvojenog sina: S njim se osjećam mlađe

Radiosarajevo.ba
Influenserica Marina se udaje za usvojenog sina: S njim se osjećam mlađe
instagram / Marina i Vladimir

Influenserica iz Rusije Marina Balmasheva (35) koja se proslavila zbog svog procesa mršavljenja na Instagramu, sada je šokirala javnost priznanjem da se udaje za svog posinka, kog je upoznala kada je imao samo 7 godina.

Balmasheva je bila udata za Alekseja (45, a kada se njihov brak završio, ona je započela vezu s njegovim sinom Vladimirom (20). Sad planira vjenčanje s posinkom.

Ruski mediji pišu kako je Marina s bivšim suprugom Aleksejem usvojila petero djece i da trenutno živi s Vladimirom i još troje djece koje je usvojila s njegovim ocem. Preostalo dvoje živi s njenim bivšim suprugom.

"Ne osjećam se kao starija žena koja mora stalno da sprema po kući. Zbog njega se osjećam kao mlada i sretna djevojka", rekla je Marina i dodala kako se ne brine da će je 15 godina mlađi dečko ostaviti zbog neke mlađe.

Njihova veza već neko vrijeme zaokuplja rusku javnost, a Balmasheva je mnogo kritika dobila nakon što je nedavno na Instagramu objavila zajedničku fotografiju s Vladimirom iz doba kada se tek bila udala za njegovog oca, a na kojoj Vladimir ima tek sedam godina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije