Veterinarska ambulanta: Gospođa je rekla da napravimo nešto s kokicom

Radiosarajevo.ba
Veterinarska ambulanta: Gospođa je rekla da napravimo nešto s kokicom
Facebook / Kokoška

Jedna veterinarska ambulanta u Zagrebu privukla je pažnju objavom na društvenim mrežama te izazvala brojne reakcije.

"Gospođa je rekla da napravimo nešto s kokicom. Evo ovo je najbolje što smo znali", napisali su uz fotografiju pečene piletine.

Prije toga objavili su i fotografiju svoje pacijentice koke.

"Danas nas je posjetila kokica,njen problem je šepanje. Vlasnica je htjela Rtg snimak kukova. Mislio sam, treba joj dati sedativa, no vlasnica me ubijedila da pokušamo odraditi Rtg bez ičega jer je njena kokica poslušna. I probali smo. I bila je poslušna i mirna. Bolja nego psi i mačke. I sada mi nije jasno zašto se kaže GLUPA KOKOŠ!!!", našalili su se ranije.

Nakon brojnih reakcija, uglavnom negativnih, oglasili su se još jednom.

"A sada vrhunac, tražili ste gledajte, najveći ljubimac u našoj ambulanti, jedva smo ga obuzdali, dobio žgaravicu, no nismo sigurni je li uzrokovana od silnih hejterskih komentara ili nečeg drugog. Kokoši više nema. Otišla je živa i zdrava doma, kunić ide doma uskoro i nemamo se više s kim šaliti. Ostajem samo ja, pa zavrtimo jednu rundu šale i na moj račun", zaključili su temu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije