I ovo je BiH: Parkirao automobil ispred vlastite garaže i za to dobio kaznu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fojnica

Nesposobna policija nadaleko poznata. Sve konj do konja ni nalog napisat nezna.

Ispravna odluka

auto se ne parkira na trotarima ili na prilazima garazama,kazna jako opravdana. Tacno, nazapadu mu pauk odnio auto uz drakonsku kaznu!

Pečat

Ako je njegova garaža što nije parkirao vozilo u garažu nego ga ostavio na državnom zemljištu i još ugrozio i prilaz susjednoj garaži. Policija je ispravno napisala kazneni nalog. Bravo policijo.

123

To moja milicijo!

Fojnica1

kad su ovako savjesni što ne pisu kazne "vidjenim" fojnikckim glavama koji ponosno ostavljaju vozila od trotoara pa do pjesackih prelaza...

N.G

Upravu su ljudi samo je zauzeo mjesto komšije koje je mogao lijepo da parkira na to mjesto.I da zagradi ulaz u garažu haha

Zz

Da li na garaži piše ime ime vlasnika ili broj registracije automobila za koji se koristi pa da policajac ima barem neko opravdanje da ne napiše kaznu za školski primjer prekršaja?

ćopek

Policajac je odradio svoj posao, ne pise na autu i garazi i prozoru ciji su. gluposti,

Mrki

Ma to mu neko od komsija namjerno zovno policiju . Policija samo dolazi po pozivu naravno u autu sa masnim rukama i mrljema po ustima i uniformi . Nedo bog da malo prohodaju po reonu koji duze jok samo u kafanu ili stanicu i uzivanje a sve dobra plata beneficirani radnin staz para lopatom !!

Guest

treba da plati Pozdrav iz Slovačke

Penzioner

Gospodin je vlasnik garaže, a Opština je vlasnik prostora "ispred" garaže. Vlasnik se pred svojom garažom može parkirati prema uslovima za "javne površine" a ne stalno držati vozilo.

/ Najnovije