Horoskop predviđa nagle promjene, ali i nove poslovne prilike

0
Radiosarajevo.ba
Horoskop predviđa nagle promjene, ali i nove poslovne prilike
Pixabay / Ilustracija

Pomrčine donose neka bitna događanja. Ovisno u kojim astrološkim kućama vam se nalazi ova osa (Blizanac / Strijelac), u tim životnim područjima se mogu očekivati događanja u narednih šest mjeseci.

Najviše će ove promjene osjetiti promjenjivi znakovi (Blizanci, Djevice, Strijelci i Ribe), podznaci u ovim znakovima, kao i osobe koje imaju neke lične planete u drugoj dekadi u promjenjivim znakovima.

S mladim Mjesecom i pomrčinom se nagovještava jedan novi početak koji može nekima pokrenuti promjene u kojima će biti potrebno prilagođavanje i fleksibilnije sagledavanje i pristupanje nekim novim događanjima u životu.

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Možemo neku situaciju ili okolnost previše sagledavati i promatrati široko, gubeći iz vida neke bitne detalje i mogućnost analize neke nove prilike. Potrudimo se da izazove s kojima se budemo susretali na svom životnom putu dočekamo optimističnim i pozitivnim mislima. Vodite se entuzijazmom Strijelca i vjerom u pozitivan ishod.

Venera usporava (pred svoj retrogradni hod) i ulazi u konjunkciju s Plutonom u znaku Jarca. Ova konjunkcija će biti aktivna dosta dugo i dovest će do korjenitih promjena u emotivnim i bliskim odnosima. Kod nekih su promjene moguće po pitanju finansija, ljubavi, stambenih pitanja, poslovnog statusa, odnosa sa ženama (sestrom, prijateljicom i drugima), sve ovisno u kojem polju se događa ova konjunkcija i koje aspekte pravi u horoskopu pojedinca.

Konjunkcija Venere i Plutona u znaku Jarca je povezana s prošlošću koja je iz nekog razloga odložena, problem koji se dugo prolongirao i s kojim se nije htjelo suočiti. Emotivna veza koja je jakog, pretjeranog intenziteta s prikrivenom opsesijom i strašću koja se osjeća prema partneru.

Može se aktivirati dramatika i neodmjereni ekstremni potezi koji dovode do naglih i neizbježnih promjena. Nagle fatalne okolnosti, koje mogu dovesti do udaljavanja, razdvajanja, kao i straha od napuštanja i gubitka partnera.

Može se pojaviti veliki strah u vezi emotivnih i bračnih partnerstva, neka pitanja u vezi građenja poslovnog statusa, vremena koji se ulaže i može li baš emotivni partner svojim posesivnim i ljubomornim ponašanjem omesti nas u napretku kroz profesiju i karijeru. Velika prekretnica u emotivnom odnosu i u nekim slučajevima prinudna promjena.

Pročišćenje i metamorfoza je potrebna, jer kod Plutona je eliminacija neizbježna, on djeluje po principu: ili će se promijeniti nešto trulo u ljubavi što partnere i odnos vuče na dno ili donosi napuštanje partnera, što dovodi do bolnog oslobađanja Plutonovog utjecaja i kraja ljubavne veze.

Nešto s ovim aspektom umire i dovodi do kraja, da bi iz tog kraja počelo nešto novo. Ovo su veze koje su bile duboko povezane, vezanost do groba, ali koje uvijek dovode do ekstremnog udaljavanja. Poslije utjecaja Plutona, uvijek ide onaj osjećaj utopljenika kojeg je more izbacilo na obalu i koji je ipak preživio, piše Atma.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije