Horoskop: Pomrčina Mjeseca u nedjelju donosi veliku sreću za ova četiri znaka

Radiosarajevo.ba
Horoskop: Pomrčina Mjeseca u nedjelju donosi veliku sreću za ova četiri znaka
Foto: Pixabay / Ilustracija

Pomrčina Mjeseca koja nas očekuje 5. jula predstavlja veliki astrološki događaj i donosi moćnu energiju. Ipak, neki znakovi će imati više sreće tokom pomrčine Mjeseca!

Lunarna pomrčina sadrži snažnu i nepredvidivu energiju i ima potencijal da promijeni životni tok, tvrde astrolozi. Učinit će da se suočite sa svojom sudbinom i doživite drastične promjene. Neke od tih promjena mogu biti zaista bolne i zbunjujuće, ali na kraju ćete razumjeti koliko su doprinijele vašem duhovnom razvoju.

Evo koja 4 znaka očekuje velika radost:

Bik

Vrijeme je da izađete iz svoje zone komfora. Sve promjene koje se dogode izuzetno će vam odgovarati. Napokon imate osjećaj slobode, prekidate s monotonijom i riskirate kako biste živjeli bolje.

Žudite za spontanim događajima, a vaše srce upravo vas vodi u svijet koji je vama potpuno nepoznat. Bit ćete oslobođeni predrasuda, uvjerenja i zabluda – očekuje vas vrlo zanimljiv period.

Djevica

Nevjerojatno ste inspirirani i nadahnuti da stvarate, sudjelujete u važnim pothvatima i uživate u vlastitom društvu. Zaslužujete da se zabavljate i uživate, a sada život dobiva jedan sasvim drugačiji sjaj.

Probudite se, pokrenite i maksimalno uživajte u sadašnjem trenutku. Kreativna energija može vam donijeti brojne pozitivne promjene.

Škorpija

Očekuje vas dobra komunikacija, značajna razmjena mišljenja i zainteresirani ste da sklapate nova prijateljstva. Želite proširiti krug ljudi, a to vam može donijeti sreću i na privatnom i profesionalnom planu.

Otvarate svoj um za nova saznanja i ideje. Intelektualna strana vaše osobnosti potiče vas da živite život punim plućima.

Ribe

Dragi sanjari, vaše želje napokon postaju jasne. To se ne odnosi na materijalne želje, već na one koje čine da budete bolji i da vaši postupci budu efektniji.

Osjećate se kao rođeni lider i možete učiniti puno dobrih promjena za sebe i ljude u svom okruženju. Počnite odmah, piše Atma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije