Horoskop otkriva gdje ćete upoznati ljubav svog života

Radiosarajevo.ba
 Horoskop otkriva gdje ćete upoznati ljubav svog života
Ako vjerujete u astro scenarije, tada se svjesni da zvijezde znaju sve, a osobito se to odnosi na područje ljubavi.

Svi se nadamo da ćemo filmski upoznati ljubav svog života, a to se nekome dogodi, a nekome ne, no valja znati gdje ju očekivati.

Upravo tu horoskop može pomoći jer on otkriva gdje ćemo upoznati ljubav:

Ovan
Budući da su osobe rođene u ovom znaku pravi avanturisti koji ne mogu dugo mirovati na jednom mjestu te stalno pokušavaju upoznavati ljude, oni će pronaći ljubav na putovanju. No, ne mora se raditi isključivo o putovanju od nekoliko dana, nego i o primjerice studentskoj razmjeni na kojoj se ostaje po nekoliko mjeseci.

Bik
Bikovi su strpljivi i topla srca pa ih prijatelji jako vole, a osim toga znaju dobro i slušati. Svojim slušalačkim sposobnostima stvaraju povjerenje kod drugih ljudi pa bi tako i mogli upoznati ljubav svog života. Oni će ljubav upoznati kroz razgovor, a velika vjerojatnost je da će se to dogoditi na tulumu ili čak na predavanju kada kolega započne priču s njima.

Blizanci
Osim što su inteligentni, blizanci imaju vrlo razvijen smisao za humor i vole nasmijavati ljude. Svoju ljubav upoznat će na poslu ili u školi gdje će ta osoba zamijetiti njihov neodoljivi šarm kojim će ih osvojiti odmah.

Rak
Rakovi kao da žive za ljubav te su vrlo emocionalna bića. Vrlo su oprezni kada je u pitanju ljubav jer se boje `odbijanca` pa će zato ljubav svog života upoznati preko zajedničkih prijatelja. To je zato što će se osjećati sigurnije i znaju što otprilike mogu očekivati.

Lav
Premda su lavovi vrlo velikodušni i otvorenog uma, ponekad znaju biti totalni kontrol frikovi. Upravo zbog toga će svoju ljubav upoznati online preko različitih sajtova za dejtanje. No, ne isključuju se niti društvene mreže. To je tako jer mogu imati potpunu kontrolu nad svojim profilom.

Djevica
Djevice su inteligentne, disciplinirane, praktične i analitične te im učenje nije strano. Većinu svog vremena vole provoditi učeći ili čitajući u knjižnici. Ne treba puno reći nego da će svoju ljubav upoznati u knjižnici ili čitaonici.

Vaga
S vagama se lako slagati, a to je možda zato što su veliki diplomati. Vjeruju ljudima, a to je zato što su velike romantičarke u duši, a svoju ljubav će upoznati na vrlo neobičan način primjerice kušajući domaće vino na štandu kod lokalnog vinara.

Škorpion
Škorpioni su jako strastveni, a sve veze koje imaju, bile one ljubavne ili prijateljske, su im uvijek značajne. Puni su samopouzdanja pa će svoju ljubav upoznati u teretani ili čak na karaokama u klubu dok budu pokazivali svoju hrabru osobnost.

Strijelac
Čista pozitiva pršti iz strijelaca, a njihovo veselje je totalno zarazno. Svi znaju da će se zabaviti ako budu u društvu strijelca, a ljubav svog života upoznat će na glazbenom festivalu ili na nekom egzotičnom putovanju.

Jarac
Rezervirani i strpljivi su dvije osobine koja krase osobe rođene u znaku jarca. Oni uglavnom izbjegavaju rizik te jako ne vole kada imaju visoka očekivanja pa se razočaraju. Ljubav svog života će upoznati tako što će sresti starog prijatelja, s njim početi razgovor i shvatiti da je to `to`.

Vodenjak
Vodenjaci su velikodušni i odani, a svoju kreativnost iskorištavaju tako da pomažu drugima. Zbog toga će svoju ljubav upoznati volontirajući u azilu ili radeći na nekom projektu koji bi trebao poboljšati život drugih.

Ribe
Budući da su ribe vrlo osjećajne i suosjećajne to ih čini odličnim prijateljima. One uistinu mare za tuđe osjećaje i druge općenito stoga neće čuditi ako njihovo prijateljstvo s nekim dečkom procvjeta u pravu ljubav.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije